Comencen les obres del nou pol d'indústries creatives a a Palo Alto

Aquest 9 de juny s'ha a posat la primera pedra del futur Palo Alto Creative Industries Lab, que esdevindrà el futur ‘hub’ de les indústries creatives de la ciutat, a l’emblemàtic espai del 22@. Es tracta de la rehabilitació de la nau E del recinte amb una inversió de 5,5 milions d’euros. El nou Palo Alto serà un espai destinat a fomentar les noves tecnologies del sector audiovisual i les indústries creatives i a impulsar el creixement empresarial d’aquest sector. Entre d'altres coses allotjarà lLa setena edició del programa d’incubació de videojocs GameBCN. D’aquesta manera es podrà atreure talent i continuar impulsant la creació i el desenvolupament de noves empreses del sector del ‘gaming’ a Barcelona i a Catalunya.

09/06/2022 15:45 h

Ajuntament de Barcelona

Els sis equips que participen en el programa, escollits d’entre gairebé un centenar d’inscripcions, rebran, entre el 4 de març i el 30 de setembre, 120 hores de formació en producció, màrqueting i negoci, així com mentories personalitzades per part d’experts de la indústria. A més, gaudiran d’esdeveniments mensuals i xerrades amb experts i, a l’agost, presentaran els seus projectes a la Gamescom, la fira més important del sector a Europa.

Palo Alto aprofitarà aquesta oportunitat presentant les trobades i xerrades de GameBCN, obertes a tota la comunitat, i treballant conjuntament amb els diversos agents del sector dels videojocs per teixir una xarxa de col·laboració i ajudar a posicionar la ciutat com a referent de la indústria del gaming al sud d’Europa.

La Fundació Palo Alto serà l’amfitriona d’aquesta iniciativa promoguda per la Direcció General d’Innovació i Cultura Digital de la Generalitat de Catalunya, la Regidoria de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona i la consultora d’innovació Peninsula.

A més, també comptarà amb partners estratègics i grans multinacionals del videojoc i tindrà el suport d’altres empreses.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia