Tech & Play, el festival de tecnologia per a tothom

Del 17 al 19 de març es durà a terme el Tech & Play de Mobile World Capital, el primer festival de tecnologia per a tothom que traslladarà a la ciutadania les experiències i els avenços tecnològics que s’han mostrat en la darrera edició del Mobile World Congress Barcelona. L’objectiu del festival és humanitzar la tecnologia i que tothom pugui accedir-hi d’una manera lúdica, senzilla i educativa.

14/03/2023 12:13 h

Ajuntament de Barcelona

Al Teatre Lliure de Montjuïc s’hi duran a terme una trentena d’activitats gratuïtes pensades perquè petits i grans vegin i toquin les novetats i, sobretot, hi experimentin.

Entre les activitats programades hi ha sis xerrades i conferències d’experts en tecnologia i innovació digital; el recorregut Feel The Technology, amb el qual es podrà fer un circuit pels cinc sentits per familiaritzar-se amb les últimes tendències del món digital; una exposició d’obres d’art inspirades en Barcelona i en format digital, gràcies a la galeria d’art Moool; el Plantivers on mantenir una conversa amb les plantes interactives Herbie i Mentie, o ZOOHHH!, un zoo hologràfic, on a través d’una pantalla volumètrica els més joves podran interactuar amb quatre animals del zoo de Barcelona, entre d’altres.

També hi haurà personatges influents del món de la tecnologia i la digitalització, com l’expert en hacking i seguretat tecnològica Chema Alonso; el periodista i streamer Gerard Romero; la streamer de videojocs, Becky Srta. Hoot Hoot, o Neil Harbisson, la primera persona que viu amb una antena implantada al cap i que està reconeguda oficialment com a cíborg. A més, també hi haurà espectacles per amenitzar la jornada.

Diumenge se celebrarà el Family Day, una jornada destinada específicament als més petits, on es podrà gaudir d’activitats dissenyades específicament per a ells per fomentar-ne les habilitats i les capacitats digitals d’una manera lúdica.

Tech & Play és una iniciativa de Mobile World Capital Barcelona impulsada per la Secretaria d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, i té el suport de CaixaBank, Damm i Vodafone.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia