En marxa les obres de millora dels jardins d’Elena Maseras

L’actuació en aquest interior d’illa de l’Esquerra de l’Eixample permetrà millorar els elements de jardineria, però també el mobiliari, el paviment i el drenatge del parc. També s’hi instal·larà una nova xarxa de reg automàtic.

27/09/2023 12:42 h

Districte Eixample

Aquest dimecres, 27 de setembre, han començat els treballs per millorar els jardins d’Elena Maseras, al barri de l’Esquerra de l’Eixample. L’objectiu de les obres és crear un espai verd més accessible per als veïns i veïnes de l’entorn i corregir els desperfectes causats per l’ús i la falta de reg.

L’actuació consistirà a millorar l’espai renovant la vegetació dels parterres. S’enretiraran els de formigó existents i s’incorporaran tres noves jardineres a la zona de sauló. A més, s’hi plantarà nova vegetació, amb espècies arbustives, i s’hi instal·larà una nova xarxa de reg automàtic.

La durada prevista dels treballs és de dos mesos. Mentre durin les obres, els jardins romandran oberts al públic en l’horari habitual.

L’acció, que costarà 120.000 euros, s’emmarca en el compromís i la voluntat del Govern de revitalitzar els interiors d’illa existents i impulsar la recuperació de nous espais d’estada als interiors d’illa de l’Eixample.

Etiquetes associades a la notícia