Tota l’essència de la Fórmula 1 al Port Vell

Del 26 de maig al 3 de juny es posa en marxa el Formula 1 Barcelona Village al Port Vell, amb motiu de la celebració del Gran Premi d’Espanya d’F1. Hi haurà activitats, experiències, actuacions i moltes coses més per a totes les edats; l’accés és lliure. L’objectiu és connectar el Mediterrani, el modernisme i el cosmopolitisme dels entorns amb aquesta competició, l’adrenalina i l’emoció del circuit.

23/05/2023 13:21 h

Ajuntament de Barcelona

Entre les activitats hi haurà un fotomaton de 360º ambientat en el Cirtuit de Barcelona-Catalunya, panells lluminosos per posar a prova els reflexos, una competició de Scalextric i un pit stop challenge.

Per als més petits hi haurà una zona infantil amb tres ambients, activitats com un taller de cascs de cartró i un circuit de pedals i una zona d’esbarjo amb ombra. També podran gaudir d’alguna de les experiències que viatgen amb la caravana mundialista, com una zona d’esports electrònics, amb simuladors oficials; una rèplica del podi, o l’F1 Blast Lane, per tenir la mateixa sensació que els pilots quan entren als túnels de vent.

Al Village també hi haurà un escenari on es faran microconcerts i actuacions de DJ i activitats com “Fàbrega Lección”, amb Albert Fàbrega, comentarista i analista d’F1 per a Dazn, i una taula rodona per parlar d’F1 i sostenibilitat moderada pel periodista Josep Lluís Merlos (dimarts 29, a les 18.00 hores). La fanzone serà amenitzada per rapers i freestylers, i també hi haurà una marching band i actuacions de grups culturals catalans com castellers, gegants o capgrossos.

El Formula 1 Barcelona Village estarà obert al públic, de les 12.00 a les 20.00 hores, entre el divendres 26 de maig i el diumenge 28; del dilluns 29 al dijous 1 de juny, de les 15.00 a les 20.00 hores, i el divendres 2 de juny i el dissabte 3, de les 12.00 a les 20.00 hores.

Etiquetes associades a la notícia