Museus i Programació

Dissabte, 13 de maig de 2023

Centre d’Art Tecla Sala

Av. Josep Tarradellas, 44. 08901 l’Hospitalet de Llobregat

Tel.: 934 032 620

teclasala.net

PORTES OBERTES

Fatamorgana. Gino Rubert

Tragicomèdia romàntica protagonitzada, entre altres, per fades canviants, mariners incauts i il·lusions —algunes d’òptiques i d’altres de truncades— en què el glamur, la sensualitat i l’humor aparents conviuen amb la més profunda malenconia. Aquesta exposició és un dels monogràfics més extensos que s’han fet fins ara sobre Gino Rubert.
 

Cosmos-Caos. Ferran Garcia Sevilla

Allunyant-se d’una ambició retrospectiva convencional, aquesta exposició presenta una selecció de treballs de períodes i llenguatges diferents que ens permeten intuir problemes existencials i morals de plena actualitat. Sempre experimental, dessacralitzador, irònic i impactant, l’aportació de Ferran Garcia Sevilla és un magnífic exemple de la militància de l’art d’avantguarda enfrontada a la postmodernitat.
 

Enric Maurí. Tik Tak. L’impacte de l’economia global en els cossos

En el marc del cicle Observatori Tecla Sala es presenta aquesta exposició que combina la instal·lació amb la performance. Indaga en problemàtiques com l’obsolescència tecnològica, els precaris campaments urbans o el control estètic dels cossos a internet, en un intent d’activar íntimes rebel·lions enfront dels desorientadors poders econòmics que dominen l’etapa actual de la nostra història.

 

ACTIVITATS

De 18.00 a 0.00 h

Concerts al jardí de Tecla Sala

Concert

La música la posaran els i les alumnes de l’Escola Municipal de Música i Centre de les Arts (EMMCA), de l’Hospitalet. A partir de les 22.00 hores, concert de música acústica en el marc de l’exposició "Cosmos-Caos", de Ferran Garcia Sevilla. A càrrec de l’EMMCA.


A les 18.30 h 

Una família de tigres creuant un riu, entorn de l’exposició “Cosmos-Caos”, de Ferran Garcia Sevilla
Activitat familiar

A través del joc i de l’experimentació amb imatges, música i objectes, explorarem l’univers creatiu de l’artista Ferran Garcia Sevilla, partint de l’exposició “Cosmos-Caos”.

Inscripcions prèvies a publicseducacioteclasala@l-h.cat.

Durada: 1 hora i 30 minuts
 

A les 20.00 h 

Descoberta de l’obra de Gino Rubert
Gimcana

En el marc de l’exposició “Fatamorgana”, s’organitza una gimcana per descobrir d’una forma divertida i amena tots els detalls de l’obra de l’artista Gino Rubert.

Amb la Lluna ben present, dos personatges es rendeixen al desig, mentre que algú en una altra habitació s’encarrega d’anar omplint les copes.

“Fatamorgana” és l’escenari per on desfilen mirades desafiants i escenes suggeridores. Gino Rubert ens convida a descobrir els secrets de la seva obra jugant mentre recorrem aquesta exposició comissariada per Gisela Chillida.

Inscripcions prèvies a publicseducacioteclasala@l-h.cat.

Durada: 1 hora i 30 minuts

 

COM S’HI ARRIBA

Metro: L1, L9S y L10S (Torrassa).

Bus: L16 y M12.

Renfe: L’Hospitalet de Llobregat.

Jump to map end

Llista de punts que es mostren al mapa

    Jump to map start