Museus i Programació

Dissabte, 14 de maig de 2022

Fundació Joan Miró

Parc de Montjuïc. Av. Miramar, 1. 08038 Barcelona

Tel. 934 439 470

www.fmirobcn.org

EXPOSICIONS

Col·lecció Joan Miró”

La col·lecció de pintures, dibuixos, escultures i obres sobre paper que es mostra a la Fundació és una de les més completes de Miró i permet fer un recorregut exhaustiu per totes les etapes de la cronologia vital i artística d’un dels artistes més influents del segle XX.

 

Miró. El llegat més íntim”

Descobrim una faceta poc coneguda de Miró, la de col·leccionista de la seva pròpia obra, amb tres col·leccions personals: la seva, la de Pilar i la de Dolors. El projecte vol homenatjar i agrair, tant a l’artista com a les tres generacions de la família Miró, el seu compromís amb la Fundació Joan Miró i amb la ciutat de Barcelona.

 

La resurrecció”, de Marcel Rubio Juliana

L’exposició planteja un recorregut per tots els estadis de transformació del cos després de la mort fins que aquest arriba a la sublimació en l’ànima. L’artista s’ha basat en l’alquímia perquè els dos principis amb què opera, l’espiritualització de la matèria i la materialització de l’esperit, estan íntimament connectats entre ells.

 

Entourage”, d’Enric Tormo

Selecció de les fotografies que Enric Tormo Freixes va dipositar a l’arxiu de la Fundació Joan Miró, fetes tant a Barcelona com a Mont-Roig i a París, entre els anys quaranta i cinquanta de Miró i del seu entorn familiar i professional.

Cal fer reserva prèvia a https://reserves.fmirobcn.org/muslinkIII/venda/index.jsp?codiActiv=112&nom_cache=MIRO&property=MIRO〈=1

COM S’HI ARRIBA

Metro: L2 i L3 (Paral·lel + Funicular de Montjuïc).

Bus: 55 i 150.

Llista de punts que es mostren al mapa