Museus i Programació

Dissabte, 18 de maig de 2024

MACBA. Museu d’Art Contemporani de Barcelona

Pl. Àngels, 1. 08001 Barcelona

Tel.: 934 120 810

macba.cat

PORTES OBERTES

El 18 de maig coincideixen dues ocasions especials del calendari cultural, el Dia Internacional dels Museus, de 10.00 a 19.00 hores, i la Nit dels Museus, de 19.00 a 1.00 hores. El MACBA oferirà una jornada de portes obertes amb horari ininterromput de 10.00 a 1.00 hores, i un variat programa d’activitats dins i fora del museu.

Serà una ocasió ideal per poder visitar totes les exposicions, des de la recentment inaugurada “Jordi Colomer. Façana Foto Festa Futur Fideus” fins a les temporals (“Daniel Steegmann Mangrané. Una fulla al lloc de l’ull” i “Visual origen. Film l vídeo l informació”) o la mostra “Col·lecció MACBA. Preludi. Intenció poètica”.

 

ACTIVITATS

El Dia Internacional dels Museus i la Nit dels Museus, al MACBA

Si voleu conèixer més de prop les exposicions i les seves obres, artistes, processos de treball i les narratives que se’n desprenen, us convidem a participar en les diferents visites comentades que tindran lloc al llarg de la jornada. Podeu consultar aquí els horaris i fer les vostres reserves. 

 A més, dins el marc de l’exposició de Jordi Colomer us proposem dues activitats: “El balcó” (20.00 h), una obra creada en col·laboració amb el Casal dels Infants del Raval en què dos gegants dialogaran amb la plaça des del balcó, i “Spanish Coast”, (21.30 h), on Laura Weismahr transitarà per l’obra Join Us! recitant un monòleg de Franz Kafka en diferents idiomes. 

Com a gran novetat, aquest any el MACBA obre les portes a uns espais únics. Amb les visites comentades “MACBA des del cel”, tindreu l’oportunitat d’accedir al conjunt arquitectònic del Convent dels Àngels i conèixer la seva història i el seu vincle amb la ciutat. També es podrà pujar a la torre del Centre d’Estudis i Documentació per gaudir d’una dimensió panoràmica de Barcelona i entendre com s’estructura la ciutat, des de les muralles fins a la ideació del pla Cerdà. Consulteu aquí els horaris per fer la reserva. 

Si decidiu venir al matí amb la canalla, no us perdeu el taller familiar “UAU!! Àlbums i històries al MACBA”, a càrrec de Sherezade Bardají i Yoshi Hioki, pensat per a infants a partir de 5 anys amb ganes d’endinsar-se en un univers d’històries orals tot descobrint espais del museu. Tindrà lloc a les 11.30 h. Us hi podeu inscriure aquí.

També podreu habitar l’espai de lectura i familiar de 10.00 h del matí a 22.00 h de la nit. 

Així mateix, fins a les 22.30 h podreu passar pel MACBA Bar i relaxar-vos amb una beguda o un bon àpat.

Finalment, i com cada any, tindreu ocasió d’adquirir les publicacions del museu a un preu especial de 6 €, del 17 al 20 de maig, a la MACBA Store Laie.

Jump to map end

Llista de punts que es mostren al mapa

    Jump to map start