Museus i Programació

Dissabte, 14 de maig de 2022

Museu de Ciències Naturals de Barcelona - Parc del Fòrum

Pl. Leonardo da Vinci, 4-5. 08019 Barcelona

Tel.: 932 566 002

museuciencies.cat/

EXPOSICIONS

Planeta Vida”

Descobriu com han evolucionat conjuntament la Terra i la vida a través de totes les disciplines de les ciències naturals. Viatgeu a través de la història de la vida al nostre planeta i meravelleu-vos amb la diversitat de la natura.

 

Terrat Viu”

La primera coberta verda silvestre de la ciutat. Un espai de 7.100 m2 on es pot observar quina és la flora i la fauna microscòpica mediterrània que podem trobar a qualsevol indret del litoral i, alhora gaudir de les fantàstiques vistes de l’àrea del Fòrum.

 

(In)Visibles i (O)Cultes”

Transitem per les vides de 24 dones científiques privades de reconeixement. Des de l’Antic Egipte fins a la Gran Bretanya del segle XXI, passant per totes les èpoques i tots els continents, les dones han estat ocultes, a tot arreu i des de sempre.

 

Una mirada LGTBI+ a Planeta Vida”

Allunyant-se dels estereotips i dels preceptes socials imposats de l’ésser humà, els animals viuen amb naturalitat afectiva, sexual i de gènere. Us proposem un recorregut per la diversitat sexual del món animal amb perspectiva LGTBIQA+.

 

ACTIVITATS

Tota la Nit

Dansa, fragments de Rítmia

Rítmia neix d’una fascinació compartida entre la ballarina i coreògrafa Emma Villavecchia i el músic i compositor Maurici Villavecchia al voltant del ritme i la percussió.

Durada: 15 min

Diverses sessions.

 

Recital de piano Naturalment, música!

Acompanyament musical com a petita oda a la natura, de camí al Terrat Viu del museu.

Durada: 10 min

Diverses sessions.

 

COM S’HI ARRIBA

Metro: L4 (Maresme-Fòrum).

Bus: 7, B20 i H16.

Tram: Maresme-Fòrum.

Bicing: estacions 160 (av. Eduard Maristany) i 1 (Fòrum).

Llista de punts que es mostren al mapa