Retrat de Marina Povedano

Filòsofa i arquitecta

Graduada en Filosofia per la Universitat de Barcelona i en Arquitectura per la Universitat Politècnica de Catalunya, es va especialitzar en Pràctiques Crítiques, Curadorials i Conceptuals a la Columbia University de Nova York. 

Actualment és professora de Teoria de l’Arquitectura a l’ETSAB-UPC i membre del grup de recerca Arquitectura, Ciutat i Cultura, juntament amb el qual ha publicat el llibre Espacios frágiles en la ciudad contemporánea. Ha estat curadora al Guggenheim Museum de Nova York, a la Biennal de Venècia i al MIAS Architects; a més, ha comissariat la seva exposició més recent al Centre Pompidou de París i el DHUB. Ha publicat diversos articles en revistes i llibres de cinema, arquitectura i filosofia als Estats Units, Mèxic i Espanya.

Articles de Marina Povedano

Llibre: Survey Barcelona. Una mirada fotogràfica sobre les transformacions de la ciutat, 2015-2023. Ajuntament de Barcelona, 2023.
'Survey Barcelona', l’àlbum familiar de la ciutat

La fotografia necessita objectius, però no és objectiva, coincideixen a afirmar Valentín Roma, Adrià Goula o Susan Sontag. No ho és Survey Barcelona, un àlbum familiar...

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Metròpolis