Exposicions. Una oportunitat de descobrir el millor art figuratiu contemporani del Museu Europeu d’Art Modern.

El fons permanent del Museu Europeu d’Art Modern (MEAM) és una de les col·leccions d’art figuratiu més prestigioses del món, tant per la qualitat de l’obra presentada com per la diversitat dels autors.

El fons propi d’obres d’artistes vius és la principal riquesa del MEAM. Aquest fons està integrat per prop d’un miler d’obres de més de tres-cents artistes dels cinc continents, amb pintures i escultures fetes amb tot tipus de materials i tècniques.

La finalitat del MEAM és promocionar i difondre l’art figuratiu del segle XX i XXI, amb la voluntat de trobar un nou llenguatge contemporani que no renegui de la tradició, sinó que se’n nodreixi per fer un salt endavant en el nou segle.

Horaris

El Museu Europeu d'Art Modern, MEAM, exposa el millor art figuratiu contemporani. Pertany a la Fundació de les Arts i els Artistes, la finalitat és la promoció i la difusió de l'art figuratiu del segle XX i XXI. La pretensió del MEAM és trobar un nou llenguatge contemporani que no renegui de la tradició sinó que sorgeixi d'ella per fer un salt endavant en el nou segle. A més, la Fundació organitza cada any el Premi de Pintura i Escultura Figurativa, i amb la web Figurativas en Red obre una finestra al món sobre les obres dels artistes figuratius contemporanis.

Museu Europeu d'Art Modern

Adreça:
Carrer de la Barra de Ferro, 5
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Metròpolis