Activitat 'Nutrició sostenible: escabetx d'ahir i d'avui'
Translator of
:
Schedule
Days | Hours | Preus | Observations | |
---|---|---|---|---|
Dimarts |
a les 12.00 h |
Entrada Gratuïta
+ 6 € suplement |
Cal inscripció prèvia
Places limitades |
Centre Cívic Vil·la Urània
- Address:
- Carrer de Saragossa, 29
- District:
- Sarrià-Sant Gervasi
- Neighborhood:
- el Putxet i el Farró
- City:
- Barcelona
The newsletter
Subscribe to our newsletter to keep up to date with Barcelona Metròpolis' new developments
La tradició de preparar peix en escabetx té profundes arrels en diverses cultures culinàries. Gràcies a una combinació de diversos ingredients amb àcid, aquest mètode no només realça el gust del peix, sinó que també ha servit sempre com a tècnica de conservació. En aquest taller descobrirem com la versatilitat d'aquesta preparació ha contribuït a la seva popularitat al llarg del temps.
A càrrec d’Anna Bozzano, d’El Peix al Plat