Cooperem en la diversitat 2023

Trobareu el programa en PDF clicant aquí!

 

El tema principal d’questa edició del Projecte Coperem és: Les relacions de poder i dependència en el col·lectiu juvenil i discapacitat.

 

Com cada any, la idea general és treballar de manera conjunta l’apropament dels dos col·lectius, els joves i les persones amb discapacitat, per generar espais de sensibilització i sinergies comunes; aquest programa té per objectiu reflexionar de manera conjunta els dos col·lectius a partir de les situacions amb què es troben les persones.

 

El programa tindrà tres grans blocs: teatre social, espai de diàleg i l’exposició.

 

Teatre social: Es faran 4 sessions que es duran a compte a la Sala d’Actes de l’Espai Jove Palau Alòs. Les sessions seran les següents:

 • Dimarts 21 de novembre, d’11 a 13.30 h.
  Dirigida a centres educatius
 • Dijous 23 de novembre, de 17 a 19.30 h.
  Dirigida a serveis i entitats juvenils
 • Dimarts 28 de novembre, de 17 a 19.30 h.
  Dirigida a serveis i entitats juvenils
 • Dimecres 29 de novembre, d’11 a 13.30 h.
  Dirigida a centres educatius.

A càrrec de la Companyia Impacta’T teatre i el grup de Teatre Social Projecte Actuem. Dirigida a centres educatius, entitats de persones amb discapacitat i espais d’adolescents-joves. Activitat amb inscripció prèvia al mail info@palaualos.cat o direccio@palaualos.cat i fins exhaurir aforament.

 

Espai de diàleg dinamitzat pel grup de joves del Programa Ocell de Foc:

L’activitat serà a la Sala d’Actes de l’Espai Jove Palau Alòs el dijous 30 de novembre a les 12h.

Taula rodona amb experiències en primera persona, debat entre especialistes i amb el públic assistent, recull de propostes vinculades al lema d’enguany.

11.00 h   Obertura de portes i esmorzar dinamitzat pel grup de joves del Programa Ocell de Foc.11.30 h Presentació i conducció de l’Espai de diàleg a càrrec de Berna Píriz, referent d’ emancipació de la Fundació Camins – IMEX.
11.40 h Monòleg de la Llu Queralt Blanco, membre del grup de teatre social Actuem.
11.50 h Presentació de la Taula i de les diferents mirades a l’objecte d’anàlisi de les diferents ponències. Què entenem per autonomia?
Ricardo Ripoll, educador de Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE)
Ton Elizalde, educador centre residencial Maria Freixa
Natàlia Domínguez, direcció i treballadora social de la Residència Vigatans
13:30 h Debat obert amb el públic
13:50 h Tancament i conclusions des de la Taula.

Inscripcions a través del telèfon de l’Espai jove Palau Alòs Tel.: 932 681 224 o al correu electrònic: info@palaualos.cat.

 

Exposició: “El poder ens ve de dins” Del 28 de novembre al 19 de desembre del 2023.

Proposta expositiva com a resultat dels tallers creatius organitzats pel Maker i el CC Convent de Sant Agustí. L’exposició ens parla de les coses que ens donen poder i com les millors són les que ens surten de dins per transformar-les en peces artístiques.

Visites comentades prèvia inscripció dels grups/col·lectius a l’Espai Jove Palau Alòs. Tel.: 932 681 224 o al correu electrònic: info@palaualos.cat.

 

Totes les activitats tindran intèrpret en llengua de signes i/o subtitulació en pantalla. Les persones que necessitin emissores FM poden sol·licitar-ho amb 5 dies d’antelació a cada activitat a l’Espai Jove Palau Alòs Tel.: 932 681 224 o al correu electrònic: info@palaualos.cat

 • HORARI: Del 20 de novembre al 3 de desembre.
 • ANY: 2023
image description
Gratis Arrow right