Projectes

Des de l’Espai Jove Palau Alòs participem en un gran nombre de projectes en diferents moments de l’any.

Amb aquests projectes volem també educar en una sèrie de valors que creiem necessaris: gènere, laboral, salut als barris, cultura, medi ambient… N’hi ha per a tothom!

Alguns tenen àmbit de barri, alguns de districte i alguns de municipal. Aquí teniu tots els projectes que tenim al llarg de l’any I els que estan oberts actualment.

Al voltant del 25 de novembre i el 8 de març (Dia Internacional contra la violència de gènere i Dia Internacional de la Dona) presentem el cicle “Adona’t”, que inclou activitats i accions amb l’objectiu de motivar i donar veu als i les joves per a reivindicar la igualtat de gènere, l’erradicació de violències i la visibilització del col·lectiu LGTBIQ+.

És un projecte que neix amb la voluntat de conscienciar sobre les dificultats que es troben al llarg del dia a dia les persones amb discapacitat.

A partir de diverses jornades, principalment al llarg dels últims mesos de l’any, posem en contacte joves amb i sense discapacitat de Ciutat Vella per tal que puguin compartir experiències i descobrir noves oportunitats.

Trenquem barreres!

CONSULTA MÉS INFORMACIÓ CLICANT AQUÍ

Un conjunt d’entitats es van unir per dinamitzar Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera a través del circ. D’aquí va néixer Encircant el Barri, un projecte que organitza periòdicament diverses activitats de circ i malabars per a tota la família. Totes gratuïtes i a l’aire lliure.

Compartim circ, fem barri!

És una iniciativa per fomentar el consum responsable, la sostenibilitat i la prevenció de residus, promoguda per entitats, associacions i equipaments de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament. La roba que ja no et fa servei pot continuar sent un recurs!

A més de tenir diversos punts de recollida de roba, s’impulsen diverses activitats per aprendre a donar-li nous usos, així com intercanvis.

El FAJ és un festival que serveix per mostrar i posar l’art jove de Ciutat Vella

Està pensat en format “talent show”, un concurs de talents valorat per un jurat especialitzat. Volem posar en valor l’art com a mitjà d’expressió obert i divers per donar cabuda a qualsevol suport d’expressió artística juvenil.

S’hi poden presentar des de propostes de dansa, teatre, música o circ, fins a performances, escultures o fotografia.

Podeu consultar les bases de la convocatòria 2023 clicant aquí. 

El programa “Salut als Barris” ha estat promogut per l’Agència de Salut Pública de Barcelona, que té per objectiu millorar la salut i qualitat de vida de les persones que viuen als barris i reduir les desigualtats socials i de salut que s’hi donen. En aquest context, a Ciutat Vella s’ha impulsat el projecte “Dona-li la volta a la Plaça”.

És realitzen una sèrie d’activitats a la Plaça del Pou de la Figuera i voltants per tal de promoure un oci saludable cap al veïnat jove del Casc Antic de Ciutat Vella.

Des de l’Espai Jove muntem cada trimestre una sortida d’iniciació als esports de muntanya. Segons la temporada fem sortides amb raquetes de neu, escalada, barranquisme o orientació de manera gratuïta.

Si tens entre 12 i 25 anys, vine a conèixer tot el que la muntanya et pot oferir i coneix persones amb qui compartir-ho.

Descobreix més sobre el Palau Alòs i les seves activitats en el nostre podcast!

Pots escoltar els programes clicant aquí!

#1 Ràdio Palau Alos