Registre Històric

image description

Tarda de Peli a l’Espai de Trobada

Vine a passar una tarda entretinguda i divertida amb nosaltres! Escollirem una pel·lícula entre tots i totes, i la veurem juntes a l’Espai de Trobada.

Arrow right

Descobreix la quantitat de tampons que es poden fer amb el que hi ha en una fruiteria! En aquest taller d’una hora i mitja, experimentarem a través de la tècnica d’estampació amb fruites, verdures i hortalisses, que ens oferiran una visió diferent de les seves formes plasmades en paper d’aquearel·la. I si t’engresca, tindrem pintures per tela, vine amb una samarreta o una tote bag i aprofita per guarnir-les!!

Arrow right
image description

La Disquera – El Documental

Si t’agraden els musicals, vine a veure com es va crear i com ha evolucionat aquest projecte de La Disquera, el musical. Podràs veure un documental sobre el procés de creació i després gaudirem d’una petita representació musical abans de l’estrena el gener 2024.

Inscripció prèvia necessària.

 

Arrow right

Aquesta assemblea és una trobada oberta a totes les persones usuàries del Palau Alòs. Vine a l’Espai de Trobada a dir la teva, volem escoltar les teves propostes, resoldre els teus dubtes i fer un pica-pica tots plegats.

Arrow right
image description

TARDES CULTURETIS – Sortida a La Model

Aprofita aquesta oportunitat i vine amb nosaltres a visitar la presó de La Model. En aquesta visita podrem veure amb els nostres propis ulls com eren els espais que compartien els presos que hi van viure, també com la presó ha anat canviant al llarg dels anys.

Arrow right
image description

TALLER DE POLSERES AMB FILS

En aquest taller deixarem volar la nostra imaginació i habilitat amb uns recursos ben senzills, els fils! Fer polseres a partir de fils és un art basat en els nusos, els colors i la combinació entre ells. Et quedaràs amb les ganes de fer les teves pròpies polseres? T’hi esperem!!

Arrow right

L’Escletxa, serà una instal·lació artística contra els feminicidis a la ciutat de Barcelona. La proposta, creada per l’associació Ilium Collective, va ser la guanyadora del concurs d’intervenció artística urbana dinamitzat per la Plataforma durant els mesos d’abril i maig.

Mentre les obres d’arranjament de l’edifici on s’ubicarà  “l’Escletxa” avancen, al Cilcle ADONA’t podreu trobar una petita reproducció a escala d’aquesta construcció.

 

En col·laboració amb la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere

Arrow right
image description

RENOVA LA ROBA – Edició Tardor

Dins la campanya RESIDU ZERO de l’Ajuntament de Barcelona, trobem el Renova la Roba, una xarxa d’intercanvi de roba de segona mà que pretén sensibilitzar-nos en el consum dins la indústria tèxtil. Vine amb roba, emporta’t punts i després bescanvia aquests punts per altres peces de roba!

Consulta més informació clicant aquí!

Arrow right
image description

CICLE aDONA’t – 2023

Al voltant del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones, presentem el cicle “Adona’t”, que inclou activitats i accions amb l’objectiu de motivar i donar veu als i les joves per a reivindicar la igualtat de gènere, l’eradicació de violències, i la visibilització del col·lectiu LGTBIQ+. L’edició de Novembre del 2023 comptarà amb un Concert, una Exposició i un Taller.

Arrow right
image description

Afrojam Novembre

Activitat de dansa i cultura africana, amb participació de referents dels territoris africans. Es reflexiona sobre l’antiracisme, les expressions artístiques i la dansa. A més de poder aprendre amb diferents artistes podràs ballar, escoltar música en directe i donar-ho tot!

Amb @afrojambcn

Arrow right