APROXIMACIÓ AL FLAMENC

Et crida l’atenció el Flamenc i les seves arrels culturals diverses i muticulturals? Doncs t’esperem en aquest taller per descobrir conjuntament i amb dades contrastades quan de flamenc hi portem tots a la nostre identitat.

 

Parlarem de l’origen, escoltarem els primers sons, veure el ritme/compàs que el conforma, tocarem instruments, ballarem amb el sentit de cada PAL del Flamenc i la seva emoció/intenció, cantarem acompanyatś de mestres i posarem la percussió i els instruments que ens identifiquen a nosaltres, ara per ara, en clau Flamenca.

 

Respectar i posar en valor l’aportació de les cultures arab, joeva, gitana, católica en la configuració del flamenc i fer el seguiment social del moviment flamenc ens permet entendre i compartir l l’evolució del Flamenc i la seva expansió mundial i la seva capacitat de fusió amb qualsevol música.

 

En la part pràctica arrancarem amb les nocions bàsiques sobre els instruments i les palmes i començarem a fer sonar els nostres instruments en modo flamenc.

 

Tanmateix tant pel cant  com pel toque, veurem diferent formes de cantar i tocar depenent si es fa com a solista o es fa pel ball o el cant l’acompanyament.

 

L’últim bloc del taller farem a la práctica plegats amb la conjunció de tots els elements que haguem treballat , cadascú, per tal de gaudir  d’una experiència amb el flamenc  la seva música i les que proposin els assistents en forma de fusión.

 

PER PRIMER COP 6 MAESTROS DE FLAMENC en actiu  a disposició i oferint el seu coneixement artístic i musical per aquells que vulguin Saber o Adentrar-se en aquesta cultura musical ta rica i diversa.

 

¿T’animes?

T’esperem encantats!

 

 

  • HORARI: Dijous 18 de juliol de 18 h a 21 h
  • ANY: 2024
image description
Arrow right RESERVA