“Cap a una ciutat jugable per a tothom” arriba a la Biblioteca Sant Gervasi - Joan Maragall

La Biblioteca Sant Gervasi - Joan Maragall, al districte de Sarrià - Sant Gervasi, ofereix des d’aquesta setmana l’exposició “Cap a una ciutat jugable per a tothom”, que explica què està fent Barcelona per incorporar el joc a la ciutat i, alhora, de manera accessible per a tothom.

..
14/12/2022 - 13:02 h - Urbanisme i infraestructures Ecologia Urbana

Aquesta exposició, creada amb la col·laboració del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i l’Institut Infància i Adolescència i el suport de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, es va estrenar durant el mes d’octubre al mateix COAC. Durant les últimes setmanes, la mostra es va instal·lar a Ca l’Alier (districte de Sant Martí) i ara arriba a la Biblioteca Sant Gervasi – Joan Maragall (carrer de Sant Gervasi de Cassoles, 85), on s’hi estarà del 13 de desembre al 21 de gener de 2023.

La mostra, que disposa de diversos elements jugables, s’estructura en quatre parts: una explicació dels avenços que s’estan produint cap a la ciutat jugable, el model i l’estratègia de l’Ajuntament per crear àrees de joc per a tothom, els criteris d’accessibilitat que s’han de seguir a l’hora de fer-les i el resultat del concurs per a deu àrees de joc totalment accessibles, que es va convocar fa uns mesos.

  • Lloc: Sala d’exposicions de la Biblioteca Sant Gervasi – Joan Maragall (carrer de Sant Gervasi de Cassoles, 85, 1a planta)
  • Data: del 13 de desembre de 2022 al 21 de gener de 2023
  • Horari: els mateixos que la biblioteca:
    – Dilluns, dimecres i divendres: de 9.30 a 13.30 hores i de 15.30 a 20.30 hores
    – Dimarts i dijous: de 9.30 a 20.30 hores
    – Dissabtes: de 10.00 a 14.00 hores