El nou accés del moll de Mestral elimina barreres i desnivells

El Port Olímpic es transforma. Ja està obert el nou accés del moll de Mestral, un vial pensat per a vianants i vehicles que elimina barreres i desnivells i connecta l’espai directament amb l’avinguda del Litoral.

30/09/2023 - 14:10 h - Urbanisme i infraestructures Ajuntament de Barcelona

El nou accés del moll del Mestral és el principi d’una nova mobilitat interior, que facilitarà la creació d’àmplies zones d’estada i de passeig per a la ciutadania. També permetrà que els vehicles accedeixin de manera directa a l’aparcament BSM Litoral Port, que entrarà en funcionament a mitjan 2024. Aquestes obres, que es van iniciar el mes de juliol del 2022, han comptat amb un pressupost de 3,6 milions d’euros.

A finals d’any es desmuntarà la rampa per on actualment entren els vehicles des del carrer de la Marina i que alliberarà prop de 1.000 m2 d’espai. A principis del 2024, el moll de Mestral es convertirà en una plaça de 8.000 m2 amb zones de verd, ombra i estada tant per a la ciutadania com per a les persones usuàries del port i l’ecosistema d’empreses que configuraran el pol d’economia blava. A més, s’hi podran organitzar activitats al llarg de l’any per fer del Port Olímpic un entorn viu i compromès amb la divulgació nàutica i la dinamització del teixit esportiu, cívic i empresarial de l’entorn.

Notícies relacionades