Les obres de Pi i Margall enceten la recta final

Les obres de reurbanització del carrer Pi i Margall segueixen avançant. Durant les properes setmanes es faran noves fases que comportaran algunes afectacions puntuals a la mobilitat, però es mantenen els itineraris de les darreres setmanes per a vianants i vehicles i les parades de transport públic.

..
04/10/2023 - 14:52 h - Urbanisme i infraestructures Districte Horta-Guinardó

Quines actuacions es faran?

Concretament s’actuarà en dos àmbits: el primer, comprès entre el carrers d’Hipòlit Lázaro i el de Pau Alsina, i el segon, entre els carrers de Sardenya i Pau Alsina. En tots dos casos es treballarà en ambdues voreres simultàniament i a la calçada.

Les tasques que es duran a terme durant les properes setmanes se centraran en: la instal·lació del sistema de reg i enjardinament, la col·locació de mobiliari urbà, treballs puntuals de finalització de la pavimentació i la implantació de senyalització viària.

Com queda la mobilitat de l’entorn?

Pel que fa als vianants, les voreres del carrer de Pi i Margall tenen habilitat un pas protegit i senyalitzat en tot moment.

Respecte al transport públic, les parades des bus de les línies de bus V19 i 114, s’aturen a les parades definitives.

La mobilitat de vehicles està configurada de la manera següent: en sentit mar, es permet el pas per Pi i Margall des de la ronda del Guinardó fins al carrer de l’Escorial. I en sentit muntanya, es permet el pas pel mateix tram de carrer en sentit oposat.

El carrer de Sant Lluís queda tallat a l’altura amb Pi i Margall i la circulació de vehicles es redirigeix pel carrer de Ca l’Alegre de Dalt fins a tornar a enllaçar amb Pi i Margall. I el carrer de la Providència, entre els carrers de Pi i Margall i Sardenya, deixa de ser una zona de circulació per a vehicles i formarà part d’un nou espai d’estada per a vianants. L’accés a aquest carrer es fa des del carrer de Sardenya.

A més, durant la segona quinzena d’octubre es preveu executar l’asfaltatge de la cruïlla dels c. de Pi i Margall i Escorial. Aquests treballs provocaran afectacions puntuals a la circulació de vehicles.

Es manté la distribució actual de zones de càrrega i descàrrega.

Enllaços relacionats