L'exposició "Cap a una ciutat jugable per a tothom" arriba a La Model

La sala d'exposicions de La Model, al districte de l'Eixample és l’escenari, des d'aquest dimecres, 25 de gener, de l’exposició “Cap a una ciutat jugable per a tothom”, que explica què està fent Barcelona per incorporar el joc a la ciutat i, alhora, de manera accessible per a tothom. Aquesta és la darrera parada de l'exposició, que els darrers mesos ha recorregut diversos districtes. A La Model es podrà visitar gratuïtament fins al 24 de febrer.

..
24/01/2023 - 18:36 h - Urbanisme i infraestructures Ecologia Urbana

La mostra, que disposa de diversos elements que conviden al joc, s’estructura en quatre parts: una explicació dels avenços que s’estan produint cap a la ciutat jugable, l’estratègia de l’Ajuntament per crear àrees de joc per a tothom, els criteris d’accessibilitat que s’han de seguir a l’hora de fer-les, i també presenta el resultat del concurs per a deu àrees de joc totalment accessibles, que l’Ajuntament va convocar fa uns mesos.

Aquesta exposició, creada per l’Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i l’Institut Infància i Adolescència, i amb el suport de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, es va estrenar durant el mes d’octubre al mateix COAC. Durant els darrers mesos, la mostra també ha visitat altres llocs, com Ca l’Alier (districte de Sant Martí) i la Biblioteca Sant Gervasi – Joan Maragall (districte de Sarrià – Sant Gervasi), i arriba ara a la darrera parada d’aquesta itinerància, a l’antic centre penitenciari de La Model.

Exposició “Cap a una ciutat jugable per a tothom”

  • Lloc: Sala d’exposicions de La Model (Entença, 155).
  • Data: del 25 de gener al 24 de febrer.
  • Horari: s’hi pot accedir en el mateix horari d’obertura que el pati d’accés a La Model:
    – De dilluns a dissabte, de 10.00 a 20.00 h
    – Diumenges, de 10.00 a 14.00 h