Vine a la festa per celebrar la transformació de la Meridiana!

La celebració d'aquest nou remodelat amb el veïnat del barri de Navas serà el diumenge 6 de novembre a partir de les 10.30 h. No te la perdis!

..
28/10/2022 - 10:07 h - Mobilitat i transports Districte Sant Andreu

L’Avinguda Meridiana avança en el seu procés de transformació cap a un espai més humà allunyat de l’autopista urbana que havia estat fins ara. El nou recorregut entre el parc de les Glòries i el carrer Josep Estivill és ja una realitat amb la reducció del trànsit i l’obertura d’espais d’estada més amables i verds. A més, aviat començaran les obres per continuar la remodelació fins a Felip II, motiu pel qual volem dur a terme una celebració amb tot el veïnat el proper diumenge 6 de novembre. De 10.30 a 13.30 h del matí farem una gran festa a la plaça Ferran Reyes amb la participació de totes les persones, entitats i serveis del barri. Entre d’altres, es preveu gaudir de jocs infantils, tallers i una gran xocolatada.

La celebració inclourà una festa ciutadana amb l’exposició de totes les entitats de Navas i amb diverses actuacions. A partir de les 12 h comptarem amb els grups de ball de zumba del Centre Cívic Navas, de balls en línia de l’Associació de Veïns i Veïnes del barri i amb l’actuació del raper LGR, que ens oferirà també un recital extret del seu últim llibre ‘Fuego disuasorio’.