Tornar

Imatge promocional del concert.

Celebra la Festa Major amb Lali BeGood!

Els Jardins del Pou de la Figuera reben aquest diumenge la banda de ‘kindie music’ dins el programa festiu del Casc Antic.

Cinema a la plaça, danses tradicionals, cercaviles, música, rutes culturals... Fins al 3 de juliol, la Festa Major del Casc Antic omplirà diversos espais del barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera d’actes comunitaris i festius, perquè el veïnat, i la ciutadania en general, celebrin l’arribada de l’estiu. Naturalment, la canalla i les seves famílies podran gaudir d’una oferta feta a la seva mida; és el cas de l’espectacle-concert que Lali BeGood portarà als Jardins del Pou de la Figuera aquest diumenge, dia 26 (18 h): una gran sessió de love’n’roll familiar!

La banda de kindie music més estimada pel públic menut hi presentarà El Jardí Secret, el seu darrer disc, amb el qual la Lali i els seus companys aborden temàtiques com la importància d’equivocar-se o la gestió de les emocions, sempre des de la complicitat i l’alegria, el remei més eficaç per superar inquietuds i situacions adverses (com les sorgides a conseqüència de la pandèmia). Hi haurà funky, reggae, rock, ska, dixieland, folk... Un còctel d’estils i ritmes ple d’energia i bones vibracions.

Com és habitual en els treballs del grup, El Jardí Secret va ple de sentit de l’humor, vitalitat i valors educatius i contemporanis. Si mai no heu viscut un dels seus concerts, prepareu-vos per participar-hi: la barrera entre públic i artistes es dilueix a mesura que creix la interacció entre l’un i els altres! Les cançons que escoltareu són divertides i sinceres, parlen de l’aquí i de l’ara, de l’amor pels animals o de l’excés de materialisme a la nostra societat. Diu la mateixa Lali BeGood que componen les etapes d’un viatge emocional al nostre interior, aquella part que cal guardar com un tresor i cultivar com un jardí. El concert, impulsat pel Pla d’Acció del Pou de la Figuera, anirà precedit per una breu explicació de com serà la futura nova zona de jocs de la plaça.

El Pla d’acció del Pou de la Figuera neix amb l’objectiu de fomentar i portar a terme amb el veïnat, entitats i serveis un conjunt d’accions i projectes que ajudin a millorar la vivència quotidiana en aquest espai, durant el període del 2021 al 2023. Aquest pla, elaborat participadament durant l’hivern del 2021, desplega en l’actualitat projectes en quatre àmbits concrets: activitat socioeconòmica, dinamització de l’espai, millores físiques de l’àmbit i comunicació comunitària.

Data de publicació: Dijous, 23 Juny 2022
  • Comparteix