Tornar

Imatge promocional de la proposta.

Teatre, música i art amb el ‘Quadern Cultura’

Les noies i els nois de 12 anys poden gaudir de franc de més d’un centenar de propostes artístiques i culturals gràcies a la iniciativa de l’Institut de Cultura.

Torna, un any més, un quadern molt especial adreçat a estudiants de 1r d’ESO (nascuts l’any 2010) i a les seves famílies. Ens referim al Quadern Cultura, porta d’accés als principals centres d’art i cultura de Barcelona, on els esperen gairebé cent vint-i-cinc propostes escèniques, artístiques i musicals. Teatres, museus, auditoris, espais patrimonials... L’oferta és extensa, variada i d’alta qualitat, tot un regal per a les noies i els nois que volen descobrir els tresors culturals de la ciutat.

El Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música, L’Auditori, BCN Clàssics, Ibercamera, el Teatre Lliure, el TNC, el Mercat de les Flors, el SAT! Sant Andreu Teatre, el MUHBA, El Born Centre de Cultura i Memòria, el Museu Frederic Marès, el Museu d'Arqueologia de Catalunya, el Museu d'Història de Catalunya, el Museu del Disseny, el Museu de la Música, el Museu Etnològic i de Cultures del Món, el Museu Marítim, el Museu Picasso, el MACBA, el CCCB, la Fundació Antoni Tàpies, la Fundació Joan Miró, el Monestir de Pedralbes, el Castell de Montjuïc, el Cosmocaixa i CaixaForum Barcelona. Aquests són els equipaments i programes participants en una campanya de l’Institut de Cultura de Barcelona que contribueix a la universalització de la cultura tot facilitant-ne l’accés a l’alumnat que tot just comença la secundària.

Quadern Cultura permet gaudir d’espectacles, concerts i exposicions de manera gratuïta a una o un jove i la persona adulta que l’acompanyi. La tramitació de les reserves es farà exclusivament en línia: al web del Quadern hi ha les indicacions per donar-se d’alta del servei i aprofitar al màxim aquesta oportunitat única de viure intensament la cultura. Com a novetats de l'edició, s’obrirà una llista d’espera per a aquelles propostes que hagin exhaurit localitats i hi haurà una limitació de reserves: només se'n podran fer un màxim de quatre per mes natural per tal de garantir una major accessibilitat a totes les persones usuàries. La limitació només afecta a teatres i espais de concerts.

Entre les primeres activitats del primer trimestre del curs 2022-2023 hi ha Fàtima, del Teatre Lliure (en cartell fins al 23 d’octubre), el cicle de dansa del SAT! Sant Andreu Teatre (amb actuacions com la de la Cia. Àngel Duran) i The Watching Machine, de Macarena Recuerda Shepherd (Mercat de les Flors, 5 i 6 de novembre), però n’hi ha moltes més... I es poden gaudir fins al 31 d’agost.

Consulteu la programació del Quadern Cultura i organitzeu la vostra agenda cultural!

Data de publicació: Dilluns, 03 Octubre 2022
  • Comparteix