Tornar

Un moment de la funció.

Roger Canals porta la festa a la Fundació Muñoz Ramonet

El músic i la seva companyia animaran el públic amb ‘El reBOOOMbori!’, una proposta que el farà aixecar de la cadira i viure un matí de ritme i somriures.

Els acollidors jardins de la Fundació Julio Muñoz Ramonet reben un espectacle explosiu! Perquè, com a aperitiu de les festes de Nadal, la Cia. Roger Canals hi oferirà una funció d’El reBOOOMbori!, un remolí de sons que ens empenyerà a ballar sense parar, un xou musical per a famílies amb nenes i nens a partir de cinc anys. Cançons, danses i jocs, una espiral d’enginy i bon humor que buscarà la participació del públic, l’autèntic protagonista de la festa!

La qualitat i l’esperit agosarat d’El reBOOOMbori! estan garantits per la trajectòria de la Cia. Roger Canals, un grup de músics, actors i tècnics que imaginen i produeixen creacions adreçades al públic infantil i familiar. L’animació musical és la seva gran especialitat des de fa més de vint anys, quan Canals va estrenar-se en el gènere i, juntament amb uns amics, va adonar-se de l’efecte positiu i encoratjador de la música en els infants. A partir d’aquell dia, i després de gravar el seu primer disc amb artistes del panorama del jazz clàssic barceloní, el músic va fundar la seva companyia per fer espectacles de format petit i mitjà... I així ha estat fins avui, quan pot presumir d’un bagatge extraordinari: sol o en companyia, Roger Canals ha ofert més de tres mil actuacions arreu de Catalunya, però també a Balears, Espanya, França, Bèlgica, Brasil i la Costa d’Ivori. Amb El reBOOOMbori!, la formació ha aconseguit un dels seus treballs més rodons i engrescadors. Veniu a comprovar-ho als jardins de la Fundació Julio Muñoz Ramonet: prepareu-vos per passar-hi un matí electritzant amb una proposta d’alt voltatge!

Data de publicació: Dimecres, 30 novembre 2022
  • Comparteix