Tornar

Cartell de l’activitat “Es busca tripulacio!”.
Cartell de l’activitat “La gran travessia”.

L’art de la navegació en família

El Museu Marítim de Barcelona presenta Es busca tripulació! i La gran travessia, dues activitats per explorar el món del mar i els vaixells.

Teniu esperit mariner? Si us agradaria descobrir aquest món fascinant, aprofiteu una oportunitat única per conèixer tots els elements essencials del món dels vaixells i el mar. El Museu Marítim de Barcelona proposa dues activitats familiars, en les quals podreu explorar més secrets sobre la navegació. Esteu preparats per una expedició a alta mar?  

El segon diumenge de cada mes, fins al 14 de juliol, us espera una aventura amb l’activitat Es busca tripulació!. Aquesta us permetrà descobrir els detalls d’alguns dels vaixells del museu, ja que tindreu l’ocasió de saber com són, com es mouen i per a què serveixen els diferents elements d’aquestes embarcacions. També podreu posar a prova els vostres coneixements mariners i, d’aquesta manera, aprendreu més conceptes, com per exemple, per què sura un vaixell o quin vocabulari es fa servir a bord. Només haureu d’escollir la vostra embarcació: rems, vela o motor.

D’altra banda, el 21 d’abril, teniu una cita imperdible amb La gran travessia, una experiència única en què podreu crear el vostre propi vaixell en família. Aquesta activitat us permetrà viure una doble aventura, ja que recreareu les sensacions que es viuen quan es navega, alhora que s’experimenta amb l’art, sense sortir del museu. Aquesta experiència és a càrrec de l’Associació d’Art Atalantarte, un grup format per tres artistes que proposen activitats des del joc, l'art i l'acció. El col·lectiu genera espais creatius i ambients idonis per a la pràctica artística, amb l’objectiu de crear mirades i pensaments nous dins de l’entorn quotidià.

Si voleu esdevenir experts del món de la navegació i descobrir tots els misteris que amaga l’activitat marinera, aprofiteu per gaudir d’aquestes activitats en família. El segon diumenges de cada mes tindrà lloc Es busca tripulació!, una activitat familiar per a infants de 4 a 7 anys i el 21 d’abril es durà a terme La gran travessia per a infants de 4 a 12 anys. L’horari és a les 11.30 h o a les 12.45 h i el preu de l’entrada general és de 4,50 €. Si voleu comprar-la, podeu fer-ho des de la pàgina web del Museu Marítim de Barcelona

Data de publicació: Dijous, 11 Abril 2024
  • Comparteix