Tornar

Fotografia del mirador del CCCB.

Barcelona a vista d’ocell, des del CCCB

La Sala Mirador obre les portes perquè gaudiu des de les altures d’un panorama particular de la Ciutat Comtal. 

Us agradaria contemplar Barcelona des d’una altra perspectiva? Si la resposta és afirmativa, no ho dubteu més i aprofiteu l’ocasió per descobrir les vistes de la ciutat des d’un espai ubicat al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Es tracta de la Sala Mirador (fotografia de Gunnar Knechtel) i obre un diumenge al mes, a més d’algunes dates assenyalades. No teniu excuses, ja que podreu observar aquest bell panorama de manera gratuïta.

Ben segur que coneixeu les exposicions temàtiques, els cicles de conferències, les trobades literàries, les projeccions audiovisuals i els festivals que organitza el CCCB, un centre cultural multidisciplinari que es dedica a explorar els grans temes de la societat contemporània per mitjà de diferents llenguatges i formats. Però, sabíeu que disposa de la Sala Mirador?

Aquest espai està situat a la cinquena planta de l’edifici i l’equipament ofereix una oportunitat única als visitants per gaudir d’unes vistes emblemàtiques. A través de la façana de vidre, contemplareu Barcelona des d’una perspectiva excepcional. Què podreu veure a vista d’ocell? Doncs observareu des dels sostres dels edificis del barri Gòtic i el barri del Raval, l’extensió del mar, el Tibidabo, la torre de Collserola, fins a Montjuïc. Aquesta és una nova imatge de Barcelona que us permetrà obtenir la panoràmica d’una ciutat de mar i muntanya, com també del conjunt d’edificis més característics. 

Si teniu curiositat per descobrir aquestes magnífiques vistes de Barcelona i contemplar la ciutat d’una forma diferent, aprofiteu perquè fins al 29 de desembre la Sala Mirador obre les portes perquè analitzeu aquesta silueta barcelonina. L’entrada és gratuïta i l’horari és d’11 h a 20 h, però l’accés al mirador s’acaba 30 minuts abans de l’hora de tancament. Si voleu aconseguir més informació, podeu consultar la pàgina web del CCCB

Data de publicació: Dimecres, 27 març 2024
  • Comparteix