Tornar

Una persona amb un ou com a cap vestida amb esmòquing.

Brain Film Fest 2023

Arriba la sisena edició del certamen de cinema amb projeccions, taules rodones, col·loquis i tallers, tot relacionat amb el cervell.

La ment és un dels objectes més misteriosos de l'univers. Per altra banda, el cinema és un dels molts arts que intenta respondre dubtes respecta tots els aspectes de la vida, des del més simple fins al més complex. Així doncs, per què no relatar històries i parlar sobre el cervell en elles? El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) acull del 15 al 19 de març la sisena edició del Brain Film Fest, un festival de cinema internacional, enfocat enguany en l’art, la creativitat i l’òrgan que regeix les nostres vides. 

Els diferents espais del CCCB projectaran les pel·lícules seleccionades i oferiran taules rodones, col·loquis i tallers al voltant de les temàtiques de les obres i l’eix central d’aquesta edició. És possible comprendre els efectes de la creativitat, l’art o la bellesa en el nostre benestar? L’expressió artística pot donar sortida a experiències ocultes dins la nostra ment? Com funciona el cervell quan comencem a crear una pintura, una cançó o qualsevol mena de creació? Aquestes preguntes són algunes de les que s’intentaran resoldre durant el certamen i les seves activitats. 

L’obra inaugural del festival serà Long Live My Happy Head, el documental de Will Hewitt i Austen McCowan, i comptarà també amb pel·lícules de personalitats tan reconegudes com Isabel Coixet, Werner Herzog, Gerardo Herrero o Isaki Lacuesta, entre moltes altres. Aquesta edició, a més, comptarà amb la col·laboració del teatre El Maldà i la seva obra 3 desitjos, una història sobre la vida de dues persones que pateixen Alzheimer i les conseqüències de la malaltia. Un viatge audiovisual, artístic i reflexiu per acostar-se a l’interior de les nostres ments. No us ho perdeu!

Tota la informació i horaris en aquest enllaç.

Data de publicació: Dimarts, 07 març 2023
  • Comparteix