Tornar

Paisatge alpí

La Catalunya més natural

El Palau Robert posa a l'abast de tothom una col·lecció de 750 rutes per gaudir del nostre paisatge i biodiversitat a peu.

Fer esport a l'aire lliure aporta benestar físic i mental. A aquests beneficis propis de l'exercici cal sumar-hi la sensació de llibertat, l'aire pur i la satisfacció d'entrar en contacte directe amb la natura i una sorprenent biodiversitat. Per això, el Palau Robert posa a disposició de tothom una gran varietat de rutes per conèixer la natura de Catalunya a peu. Totes estan disponibles a la plataforma Wikiloc, la qual mostra els itineraris d'una manera senzilla i atractiva, amb fotografies de les rutes i textos descriptius en català i castellà.

La plataforma permet filtrar les rutes d'acord amb diversos criteris, com ara la comarca, la distància que us proposeu recórrer o el nivell de dificultat. D'aquesta manera podeu seleccionar l'itinerari en funció de les vostres necessitats: excursions en família, sortides en grup, en solitari, entrenaments esportius… i descobrir nous llocs mentre recorreu els tresors naturals que configuren la geografia catalana. Entre tota l'oferta, trobareu rutes accessibles amb transport públic, per la qual cosa la proposta esdevé una bona opció a favor del turisme de proximitat, la sostenibilitat i el medi ambient.

Així, el Palau Robert us porta de ruta per la riera de Marganell, una caminada de dificultat tècnica baixa, perfecta per a tota la família i per contemplar la flora i fauna típica de la zona de Montserrat. Si voleu descobrir el paisatge alpí, el Palau us guia en l'ascensió del Puigmal des de Núria. O si preferiu no apartar-vos gaire per la ciutat, us proposa algunes rutes per conèixer millor els valors naturals de Collserola. Aquests són només alguns exemples, ja que a la plataforma recull més de 750 itineraris disponibles que us permetran conèixer tota la biodiversitat i els ecosistemes més característics de la nostra terra.

Allà on sigueu, segur que hi ha algun itinerari a prop. Visiteu la pàgina del Palau Robert, on també trobareu vídeos amb algunes de les propostes més representatives, i gaudiu de la natura.

Data de publicació: Dijous, 23 Desembre 2021
  • Comparteix