Tornar

Àngel Duran en una imatge promocional del seu espectacle The Beauty of It

La dansa pren la Sagrada Família

Espectacles, documentals, xerrades i activitats familiars omplen un cicle que vol acostar aquest art a tothom.

"Apropa't a la dansa" es posa en marxa el 8 de maig amb la projecció del documental Bailar la locura, dirigit per Marta Espar i Maiol Virgili. És la primera de les moltes activitats que al llarg d'un mes programa el Centre Cívic Sagrada Família per, com explicita el nom del cicle, convidar tothom a aproximar-se a la dansa. El metratge fa un seguiment de tres ballarines que volen crear una coreografia sobre el límit entre la normalitat i la follia, i conviden tres dones diagnosticades amb trastorns mentals a compartir el procés creatiu. El passi començarà a les 19.30 h al Centre Cívic.

Tres dies més tard, l'11 de maig a les 20 h, el ballarí Àngel Duran presentarà el seu espectacle The Beauty of It, un muntatge sobre la lluita interna entre el conscient i l’inconscient humà. Hi haurà un col·loqui postfunció amb l'artista. El cicle també preveu activitats per als més petits de la casa; divendres 12 de maig el col·lectiu artístic i pedagògic CreaMoviment proposa una experiència destinada a infants entre els 6 mesos i els 3 anys que sorgeix de l'espectacle Paisatges. Estudi #1. Es convida les famílies a explorar i investigar, amb el cos i a través del joc, l'univers de la dansa. Per participar en aquesta activitat cal inscripció prèvia.

Una altra proposta d'"Apropa't a la dansa" serà el taller d’Andi DomDom i Celeste Ayús titulat Dansar sobre el paper. Es farà la tarda de dijous 18 de maig i l'activitat combina dansa contemporània i pintura. Cal inscripció prèvia. Espai Impro, una mostra d'improvisació i posterior xerrada amb l'alumnat del batxillerat de dansa i música de l'IEA Oriol Martorell, tancarà el cicle el 10 de juny.

Per a més informació, cliqueu a l'enllaç.

Data de publicació: Dilluns, 08 maig 2023
  • Comparteix