Tornar

Cartell de l'espectacle
Planeta Impro

Coneix l’'Impro Show', un clàssic del Teatreneu

Més de vint anys de trajectòria acrediten la qualitat del treball de Planeta Impro, una companyia experta en l’art d’improvisar a l’escenari.

Va néixer amb el nou segle, i des de 2004 sorprèn i fa riure el públic del Teatreneu amb les seves ocurrents improvisacions. Parlem de Planeta Impro, la companyia creada i dirigida per Jose L. Adserías, dedicada a la investigació constant de la tècnica d’improvisació teatral, una investigació que li ha permès créixer fins a trobar un llenguatge propi, capaç de combinar l’espontaneïtat i l’humor amb històries plenes de vida i emocions. D’aquesta manera, converteix en entreteniment l’art de viure el moment.

La companyia, que en aquestes dues dècades de trajectòria ha estrenat una dotzena d’espectacles, ha ofert set mil representacions i ha fet riure més de dos milions i mig d’espectadors i espectadores amb ganes de participar activament en la funció, unes xifres que l’erigeixen en líder a escala mundial. A més, pot presumir de ser pionera de la improvisació a Catalunya i proposa un espectacle diferent i únic cada nit. Perquè, malgrat que bona part del seu públic és repetidor –n’hi ha que han convertit l’Impro Show en una cita regular al Teatreneu–, les seves aportacions són sempre diferents: aquesta és l’essència i els sentit de la improvisació, suggerir idees, frases i situacions que desafien la imaginació i el bon ofici d’actors i actrius. I, passi el que passi, la diversió està garantida.

Divertir, sorprendre i emocionar el públic: aquest és el veritable repte de Planeta Impro, i tot i la dilatada experiència i els múltiples recursos dels seus i les seves intèrprets per assolir-lo sense dificultat, mai no abaixen la guàrdia. Perquè el públic mereix veure sempre la millor funció del ja clàssic Impro Show.

Data de publicació: Divendres, 30 Desembre 2022
  • Comparteix