Tornar

Ikram Bouloum, artista que actuarà el 27 de juny

'Performances' musicals en la distància amb el MACBA

Les actuacions que organitza el museu, que es faran el darrer dissabte de maig, juny i juliol, s'adaptaran a cadascuna de les fases de la desescalada.

Distàncies a fi de mes és el nom d'un cicle proposat pel Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) que té per objectiu explorar les noves formes de contacte en la distància. El material són concerts o performances musicals que es faran l'últim dissabte dels mesos de maig, juny i juliol, sempre a les 19.30 h, i que a causa del moment en què ens trobem s'adaptaran a les fases de la desescalada del confinament. Des del MACBA es defineix com un cicle "mutable".

La primera participació serà la de rebe i Chico Blanco, figures rellevants de la bedroom producer: a la seva habitació componen, produeixen i des d'allà distribueixen la seva música. rebe (el seu nom artístic l'escriu sempre en minúscula) és una jove productora de Madrid que ha creat el seu propi univers des de la intimitat digital, mentre que el granadí Chico Blanco és un referent de la nova escena urbana. Un mes més tard serà el torn d'Ikram Bouloum, experimentadora del so que actuarà —si les fases de la desescalada van com es preveu— al MACBA, però sense presència de públic. Tancaran el cicle, el 25 de juliol, Jessica Boston i els músics Desert, que oferiran una sessió d'hipnosi que permeti potenciar la música, la paraula i les sensacions; aquest espectacle, si les autoritats sanitàries ho permeten, es farà al MACBA amb aforament limitat. 

Les tres propostes de Distàncies a fi de mes es retransmetran en línia. Trobareu més informació aquí.

 

Data de publicació: Dimarts, 26 maig 2020
  • Comparteix