Tornar

Un ninot que representa a un rocker amb cresta punk envellit i fent servir un caminador

Doble cita rock a la pantalla i a l'escenari

La Deskomunal organitza una projecció del documental We Love Rocksound amb un concert dels Ratpenat.

En viu o en imatges? No caldrà que trieu, perquè tindreu rock del bo de totes dues maneres. Això sí, haureu de venir a La Deskomunal el dissabte 28 de gener, quan s'organitza la projecció d'un documental sobre una sala mítica i una celebració d'aniversari de Ratpenat, una de les bandes de rock més indecents (segons diuen ells mateixos) de l'escena catalana. Cita el dissabte, 28 de gener.

Tot comença amb la projecció, a les 21 h, del documental We love Rocksound, que es va poder veure en l'última edició del festival de cinema documental musical Inèdit i que relata la història d'un dels espais dedicats al rock més plorats de Barcelona, la sala Rocksound, a la cantonada dels carrers d'Almogàvers i de Pamplona.

Durant més de dotze anys, aquest escenari va ser un autèntic temple de l'underground i el rock situat al cor del Poblenou, una història llarga que es va acabar a causa de l'especulació immobiliària.

Repassareu la història d'una sala que segur que vau visitar en algun moment. Després, tindreu l'actuació d'una formació dedicada al rock en les formes més alternatives, psicodèliques i poc decents que us pugueu imaginar. Us parlem dels Ratpenat, la banda que oferirà un concert a continuació de la projecció.

El de Ratpenat, pareu atenció, no és un concert qualsevol, sinó el que marca el cinquè aniversari d'aquesta formació de so potentíssim. Aprofitaran el concert per organitzar la seva festa d'aniversari musical. Segur que sonen temes del disc que va aparèixer a principis de l'any, Tard... I amb ressaca, amb sis temes propis i cinc adaptacions de cantautors catalans. Com sonen els clàssics de la nova cançó reinterpretats per la banda? Ho veureu en un concert en el qual, avisem, també enregistraran algunes cançons en directe.

Si voleu viure una gran festa del rock que us entrarà pels ulls i per les orelles, no us perdeu la sessió cinematogràfica i musical que us han preparat a La Deskomunal, però, abans de venir, consulteu els detalls de la cita al web d'aquest espai cooperatiu del barri de Sants.

Data de publicació: Dimecres, 25 Gener 2023
  • Comparteix