Tornar

El monologuista retratat amb una samarreta d'esport i una pilota de futbol entre les mans

Edu Mutante mostra la cara més divertida del futbol al Llantiol

L'actor protagonitza un monòleg en el qual li dona la volta al llenguatge propi d'aquest esport.

L'important, és ficar-la? Amb un títol que al·ludeix a les prioritats i objectius del futbol, però que és prou ambigu per parlar-nos també d'altres aspectes de la vida, l'actor Edu Mutante reestrena en català al Cafè-Teatre Llantiol un dels seus monòlegs de més èxit. El podrem veure els dijous 18 i 25 d'agost. 

Potser recordeu l'Edu Mutante, un antic periodista esportiu que un dia va decidir explotar la seva vena humorística sense deixar per això de parlar sobre el tema que millor coneixia: el futbol i altres esports. Així van néixer espectacles com ¿Lo importante es meterla?, primera versió del xou que podem veure actualment i que, quan es va representar en castellà, va ser tot un èxit a la sala Luz de Gas.

Potser ja l'heu vist al programa de TV3 Tot es mou, l'heu escoltat en alguna emissora de ràdio, l'heu seguit a YouTube fent un programa d'humor sobre l'actualitat del R.C.D. Espanyol (El perico que vola) o heu gaudit d'algun dels espectacles anteriors, com ara Camino de risas.

Aquest cop, però, el podreu veure en un gran espectacle d'imitacions i monòlegs que fa servir, com a punt de partida, les expressions futbolístiques més conegudes i que, moltes vegades, tenen una lectura doble. A partir d'aquí, l'artista crea un espectacle on critica la manera com vivim, treballant només per guanyar diners i esperant que algú li posi un "like" al nostre últim post a les xarxes socials.

Imitacions, alguna cançó i moltes rialles són alguns dels elements principals de l'espectacle, que fa servir l'humor amb l'objectiu de reivindicar una pràctica esportiva (i una vida!) lliures de violència.

Si voleu saber més sobre l'espectacle L'important, és ficar-la?, veniu al Cafè-Teatre Llantiol, però abans consulteu al seu web tota la informació sobre l'espectacle.

 

Data de publicació: Dimarts, 16 Agost 2022
  • Comparteix