Tornar

Fragment del video d’Anna Dot en el qual apareix una cara submergida dins de l’aigua.

L’encanteri d’Anna Dot, a Bombon Projects

La galeria situada al carrer Trafalgar acull la tercera exposició de l’artista que podreu visitar fins al 13 de gener. 

Nocturn de l’aigua evoca el paisatge d’un riu en el qual algú ha llançat un encanteri… Us aventureu a submergir-vos-hi? Amb aquest títol, Anna Dot presenta una nova exposició a la galeria Bombon Projects, en el marc del Festival LOOP de Barcelona, l’esdeveniment cultural dedicat al videoart a la ciutat. Anoteu a l’agenda: teniu temps de veure-la fins al 13 de gener. 

L’exposició rememora el paisatge, la nit, un somni o, fins i tot, un encanteri. Tothom que travessi el riu quedarà hipnotitzat per la seva força. Si visiteu la mostra, podreu endinsar-vos en aquesta història fantàstica que indaga en les formes de l’aigua per trobar-hi respostes sàvies i indesxifrables relacionades amb els misteris de la vida, la mort i el més enllà. És en la nit quan sorgeix la màgia i ho descobrireu mentre passegeu entre videoprojeccions i un cel estrellat.

Anna Dot presenta la tercera mostra a Bombon Projects, després d’Al principi (2018) i Escrits per a la pell vident (2020). La seva pràctica artística parteix d’una fascinació per la traducció i l’impacte del llenguatge en les nostres formes de viure, relacionar-nos i percebre el món. Dot considera que l’espai de l’art és ideal per abordar preguntes que en altres contextos podrien semblar absurdes. Així doncs, els seus projectes acostumen a néixer de preguntes que finalment es converteixen en performances, vídeos i instal·lacions. L’artista ha estat guardonada amb el premi Art Nou (Barcelona, ​​2018) i el premi BIAM (Amposta, 2014).

Aprofiteu per submergir-vos en l’univers d’Anna Dot, en aquest racó que recorda una nit encantada a Nocturn de l’aigua. La mostra es va estrenar el 16 de novembre i que es podrà veure fins al 13 de gener. L’entrada és gratuïta i l’horari per visitar-la és de dimarts a divendres, d’11 h a 13.30 h i de 16 h a 20 h, i els dissabtes d’11 h a 14 h. Per saber-ne més, podeu consultar la pàgina web de la Bombon Projects

Data de publicació: Divendres, 01 Desembre 2023
  • Comparteix