Tornar

Fotografia de l’espectacle “Fuerza Bruta Wayra”.

L’espectacle immersiu i revolucionari “Fuerza Bruta Wayra” aterra a Barcelona

El Teatre Cúpula Arenas presenta el muntatge que arriba per primera vegada a la ciutat, després de visitar trenta-set països. 

Un univers d’exhibicions impossibles amb escenes impactants us hi esperen a Fuerza Bruta Wayra, creat i dirigit per Diqui James. Un espectacle amb música en directe i projeccions en què gaudireu d’emocions fortes, gràcies als números que desafien sentits i els límits aeris, aquàtics i terrestres. Ben segur que us deixarà bocabadats. Us el perdreu?

L’experiència proposa un format innovador amb un muntatge de 360° que ofereix una vivència dinàmica i d’immersió. Fuerza Bruta Wayra utilitza tots els mitjans disponibles per influir en la vostra sensibilitat i transportar-vos a una realitat paral·lela a partir de números màgics que us faran al·lucinar per la força visual i perquè són creacions inimaginables. 

Fuerza Bruta va néixer l’any 2002 a càrrec de la companyia argentina De La Guarda, formada l’any 1993. L’objectiu va ser crear un espectacle que potenciés la creativitat i l’experimentació. Actualment, aquesta obra és un fenomen internacional amb més de sis milions d’espectadors i espectadores i, a més, ha visitat seixanta-vuit ciutats. Diqui James n’és el creador i director artístic; Gaby Kerpel, a la direcció musical i la composició; Alejandro García, a la direcció tècnica; i Fabio D’Aquila, a coordinació general. 

A diferència de la majoria d’espectacles en què hi ha butaques, al llarg dels 80 minuts, haureu de romandre drets i se us demanarà que participeu o us mogueu. Per això és recomanable vestir amb roba casual i convé saber que s’utilitza llum estroboscòpica, aigua, fum i vent per tal que l’experiència sigui immersiva.  

Els infants poden accedir a l’espectacle, però es recomana que sigui a partir de 8 anys, tot i que la decisió d’assistir queda a discreció de les famílies. Així doncs, poden entrar i paguen l’entrada a partir dels 4 anys. La funció dels dissabtes és exclusiva a majors de 18 anys i, després de la sessió, es durà a terme la Live Night, una festa amb música i beguda. 

Si voleu experimentar aquesta experiència que ben segur us despertarà tots els sentits, no dubteu a visitar Fuerza Bruta Wayra, que tindrà lloc del 27 de febrer fins al 24 de març, de dimarts a diumenge. El preu de l’entrada general oscil·la entre els 40 € i els 50 € i, si voleu comprar-la, podeu fer-ho des de la pàgina web del Teatre Cúpula Arenas

Data de publicació: Dijous, 22 Febrer 2024
  • Comparteix