Tornar

Fotografia d’un planeta.

Una expedició més enllà del sistema solar

El Museu de la Ciència CosmoCaixa presenta Caçadors de planetes, un programa d’animació a cúpula completa per endinsar-se en família a l’astronomia. 

Mercuri, Júpiter, Saturn, Venus, Neptú… L’univers és un espai fascinant per la bellesa i els misteris que hi amaga. Però, sabies que hi ha planetes que no formen part del sistema solar? Si teniu curiositat per descobrir-los, prepareu-vos per viure una aventura familiar a la recerca d’exoplanetes. Aprofiteu per gaudir de les projeccions de Caçadors de planetes que es duran a terme fins al 24 de juny. 

La Celeste, una nena apassionada per l’astronomia, rep la visita inesperada de la Moon, una partícula de llum procedent d’un estel molt llunyà. La Moon li explica que, més enllà del sistema solar, hi ha altres planetes, els quals són coneguts com a exoplanetes. És aleshores quan totes dues decideixen marxar a explorar-los. Durant aquesta aventura, la Celeste coneixerà Dimidium, el primer exoplaneta descobert l’any 1995, així com altres mons que es troben més enllà del nostre sistema solar. N’hi haurà cap que s’assembli a la Terra? 

A través de l’aventura de la Celeste i la Moon, els infants descobriran les històries que succeeixen a l’univers. Amb aquest programa d’animació a cúpula completa, els més joves podran aprendre de forma amena com són i com es coneixen aquests cossos celestes entre els quals es podria trobar una nova Terra. L’esperit científic de la Celeste l’empeny a convertir-se una caçadora d’exoplanetes. Ho teniu tot a punt per acompanyar-la?

Atreviu-vos a endinsar-vos en les profunditats de l’univers amb aquests personatges al Planetari, on es projecta Caçadors de planetes. Aquesta activitat és recomanada a partir de 6 anys, i tant adults com infants han d’adquirir l’entrada. Les sessions van començar el 6 d’abril i tenen lloc els dissabtes, els diumenges i els festius (24 de juny), a les 11 h o a les 16 h. El preu de l’entrada general és de 6 € i,  si voleu comprar-la, podeu fer-ho des del web del Museu de la Ciència CosmoCaixa

Data de publicació: Divendres, 31 maig 2024
  • Comparteix