Tornar

Fotografia dels components del trio britànic Normanton Street
Fotografia de les cantants d'African Gospel Choir
Imatge de Josep Traver i Gemma Abrié
Fotografia del vibracionista Erich Fisher, al centre, acompanyat del contrabaixista Thomas Lähns i el percussionista Yusvisney Aguilar
Retrat de la cantant calabresa Maria Teresa Lonetti
Fotografia realitzada per Fernando Florit del duet La Voodoo
Imatge promocional del grup de versions Guateque Town
Fotografia d'una actuació de World's Music Ensemble

Tots els estils al Harlem Jazz Club

El Festival de Jazz de Barcelona i el 35è aniversari de la sala omplen l’escenari de blues, swing, soul, funk, rock, country, folk, rocksteady, flamenc, klezmer i gòspel.

Aquest novembre, el Harlem Jazz Club ofereix un atapeïda programació de concerts, en el marc de la celebració de 35è aniversari de la sala i del cicle Veus de Barcelona del Festival de Jazz de Barcelona.

Les Nits al Harlem veuran succeir-se damunt l’escenari els instruments fets a mà de Dusk Whistler & Self Made Blues (dies 3 i 4, a les 22.30 h), el violoncel·lista de Detroit BJ Griffin & The Galaxy Groove Band (els dies 11 i 12, a les 23 h, i el dia 13, a les 22.30 h), la disbauxa skatalítica d’Off Beat Xperiment (el dia 16, a les 22.30 h) i el trio britànic Normanton Street format per Phoebe Lanni, Ned Archibong i Nicholson Davids (els dies 25 i 26, a les 23 h).

També hi haurà dies amb doble sessió, a les 20 i a les 23 h. El 5 de novembre hi actuaran Dabumbus –el duet format per Marta Roma i Antony da Cruz– i l’African Gospel Choir de Joe Psalmist, Abby Biebeda, Keyz Daniel Ihe, Dora Okereka, Joy Simon i Rim Amador. Aquest mateix esquema de vespre i nit es reproduirà el 12 de novembre amb Adriana Ospina & Bartolomeo Barenghi i el ja citat BJ Griffin; el dia 18, amb La Voodoo –el tàndem d’Ugne Reikalaité i Naná Rovira– i Chino & The Sharps Swing Band, i el dia 26 amb Marïe Pratt i els esmentats Normanton Street.

A més, el local acollirà les actuacions de Guateque Town (el dia 6, a les 20.30 h), Gemma Abrié i Josep Traver (el dia 19, a les 20 h) i la cantant calabresa Maria Teresa Lonetti (el dia 23, a les 22.30 h), i tres concerts de celebració del 35è aniversari: el del vibracionista Erich Fisher & Bassic Vives acompanyat de Yuvisney Aguilar i Katya Che (el dia 9, a les 22.30 h), l’etno jazz de World’s Music Ensemble (el dia 27, a les 22 h) i el flamenc jazz de Javier González i Horacio Fumero (el dia 30, a les 22.30 h).

La sala intercala aquesta programació especial amb les jam sessions habituals d’early jazz amb Chino Swingdle (els dies 8, 15, 22 i 29, a les 22.30 h) i de rhythm and blues amb Mr Shingles (els dies 10, 17 i 24, a les 22.30 h), així com les sessions de swing amb Chino & The Sharps (el dia 18, a les 23 h) i de soul, funk i blues amb Virginia & The Woolfs (el dia 19, a les 23 h).

El preu de les entrades oscil·la entre 10 i 20 euros, segons el concert, i es poden comprar de forma anticipada en aquest enllaç.

Data de publicació: Dijous, 03 novembre 2022
  • Comparteix