Tornar

Imatge promocional de la cantant canadenca Tia Brazda

Tia Brazda, una joia exclusiva

La cantant canadenca d’estil retro presenta al Harlem Jazz Club el seu nou àlbum, When I Get Low.

El 18 de març a les 23 h, la cantant i compositora canadenca Tia Brazda oferirà un concert exclusiu al Harlem. L’artista és àmpliament coneguda pel seu estil personal a l’hora d’interpretar música jazz amb elements de swing, blues, rockabilly, soul, electro i pop, fins al punt que molts la consideren una de les muses del moviment electro-swing.

Després d’actuar en festivals internacionals de gran renom, com el Festival Internacional de Jazz de Montreal, Tia Brazda farà una escala a Barcelona enmig de la seva gira per Europa i Amèrica del Nord per presentar-hi el seu darrer treball, When I Get Low, que veurà la llum el 27 de maig i que s’afegeix als seus treballs anteriors: l’EP Cabin Fever (2012) i els elapés Bandshell (2015); Bandshell Remixed (2016), en col·laboració amb DJs d’arreu, com Wolfgang Löhr o Sound Nomaden, i Daydream (2018).

Aquesta vegada, Tia Brazda proposa un viatge al passat per redescobrir cançons dels anys 30 i el Great American Songbook, acompanyada de Mike Freedman (guitarra), Guillem Calliero (trompeta), Giuseppe Campisi (baix) i Mariano Steimberg (bateria). El resultat, segons la crítica, és un disc “temàticament distòpic, edificant i somiador”. I una mica sorollós.

La programació del mes de març de la sala es completa amb un extens i variat nombre de concerts protagonitzats pels grups i artistes habituals del local, com les sessions de blues & early jazz de Chino Swingslide (els dies 7, 14, 21 i 28); les jams Mr. Shingles (el 9, 16, 23 i 30), o les actuacions de Chino & The Sharps (els dies 10 i 24) i del mateix Chino & The Big Bet Blues Band i Nil Mujal, el dia 17. Tampoc no faltaran a la cita Virginia & The Woolfs (el dia 11), La Voodoo (el 12), Son de la Rambla (el 25) i World’s Music Ensemble (el 26).

Les entrades oscil·len entre 10 i 15 euros i es poden comprar de forma anticipada clicant sobre els concerts que apareixen en aquest enllaç.

Data de publicació: Dimarts, 07 març 2023
  • Comparteix