Tornar

Ondatrópica és un dels grups que podeu escoltar a la llista musical del Grec

Música del Grec per anar obrint la gana

El festival viatjarà a l’Amèrica Llatina amb una llista de reproducció que us farà moure l’esquelet.

El Grec Festival de Barcelona és un altre dels esdeveniments anuals més importants que s’ha vist afectat per la situació excepcional que estem vivint. La seva resposta a les cancel·lacions i ajornaments d’actes ha estat omplir els buits amb música llatina, ja que enguany el Grec Festival 2020 viatja a l'Amèrica Llatina. A la plataforma musical Spotify trobareu una llista de reproducció que us posarà en òrbita perquè, quan el Grec torni als escenaris, estigueu totalment en sintonia. Un seguit de cançons molt ben escollides i ordenades perquè només tingueu ganes de ballar.

Per començar, trobareu algunes cúmbies, música més tranquil·la per anar-vos posant a to, per després passar a un estil més urbà, independent i actual de joves talents llatinoamericans i un missatge més aviat feminista. No s’obliden tampoc dels estils més clàssics, com el bolero, la samba, el rock argentí o la música cubana i, sobretot, acaben amb cançons festives per fer-vos moure els malucs. Tot plegat forma una llista musical de més de tres hores d’allò més equilibrada i per a tots els gustos.

Aquesta edició del Grec Festival, que comença a finals de juny, s’allargarà fins l’agost per poder reprogramar els espectacles que han quedat cancel·lats durant aquestes dates. Amb aquesta llista us podeu anar fent una idea del que us hi trobareu.

Data de publicació: Dilluns, 30 març 2020
  • Comparteix