Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Noticies

Festa llatina a la xarxa amb el Grec Festival de Barcelona

dt. 31/03/2020 | 09:45 H

Ja sabeu que, enguany, el Grec Festival de Barcelona continua el seu viatge pel món i visita l'Amèrica Llatina. Voleu anar fent boca fins al moment en què es doni a conèixer la programació completa del festival? El Grec us convida a parar l'orella i escoltar alguns dels sons que conformen la llista de reproducció que us ha preparat a Spotify.

Feu-la sonar i podreu fer una passejada especialment diversa pel panorama de la música llatina. Trobareu en aquesta llista grans clàssics que segur que coneixeu, però també nous talents, alguns dels quals possiblement us sorprendran.

No faltaran ritmes clàssics com les cúmbies, però tampoc els sons més nous de l'Amèrica d'avui, uns sons urbans sovint amb missatge feminista, mostres de l'indie llatí, joves talents procedents de Xile, sons electrònics que s'inspiren en les tradicions musicals equatorianes ni moments de hip hop.

Tot, combinat amb boleros, rock argentí, una mica de samba i sons cubans, que ens conduiran a un final marcat pel to festiu. Són temes que us activaran i us faran bellugar els peus... vulgueu o no.

Ana Tijoux, Nicola Cruz, Sara Hebe, Cimafunk, Little Jesus, Natalia Lafourcade o Mon Laferte són només alguns dels molts noms que interpreten els trenta temes d'aquesta llista de reproducció. Són prop de tres hores de música que us permetran recuperar grans talents que ja heu escoltat més d'un cop i que també us en descobriran molts de nous que paga la pena conèixer.

Aviat ens retrobarem als escenaris, on potser podreu escoltar en directe alguns dels artistes de la llista. Fins aleshores, escolteu i animeu el confinament amb una tria dels sons que ens arriben des de l'altra banda de l'oceà.

Escolta aquí la playlist

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades