Tornar

El Museu d’Història de Catalunya celebra 25 anys

El Museu d’Història de Catalunya fa 25 anys

El museu organitza un cap de setmana de portes oberts a més d’altres activitats en línia.

El Museu d’Història de Catalunya celebra 25 anys, uns anys que ha dedicat a la difusió de la història i a la conservació del patrimoni col·lectiu de Catalunya. Per aquest motiu, el Museu organitza una jornada de portes obertes els dies 27 i 28 de febrer, a més d’altres activitats en línia. Podreu visitar l’exposició permanent, ‘La memòria d’un país’, i descobrir la nova sala dedicada al segle XVIII inaugurada recentment. Aquest és el tret de sortida d’un any de celebracions que tindran lloc majoritàriament a la xarxa, com el joc de preguntes ‘El quiz dels 25 anys’ o ‘Histogamers’, que recomanarà videojocs de temàtica històrica.

Una de les activitats per als més joves és ‘La memòria d’un país. La història de Catalunya animada’, un projecte audiovisual que vol explicar la història de Catalunya a les noves generacions a través d’infografies animades que s’aniran publicant cada mes. Hi col·laboren dos joves influencers catalans —Joan Grivé i Clara Moraleda— per donar-hi un punt de vista fresc i actual. Properament, el Museu publicarà la crònica il·lustrada 10 anys de vertigen sobre el procés d’independència de Catalunya, a més de preparar dues grans exposicions, la primera de les quals —‘Guillén. Màgia a l’espai escènic’— s’inaugurarà el 20 d’abril.

Al web i a les xarxes socials del Museu s’anirà actualitzant el programa d’activitats entorn dels 25 anys. Seguiu-los per no perdre-us-en cap novetat.

Data de publicació: Dimecres, 24 Febrer 2021
  • Comparteix