Tornar

Els quatre integrants de la banda retratats a la muntanya

Nit de pop-folk alternatiu i ritmes lisèrgics amb Navarri i Gúdar

Les dues bandes comparteixen l'escenari de la Sala Vol.

Pop, rock i folk d'arrel independent protagonitzen la vetllada del dissabte, 26 de novembre, a la Sala Vol del Poblenou, on estan convocades les bandes Navarri i Gúdar.

Com a caps de cartell, els Navarri, un grup de pop i folk alternatiu de baixa fidelitat liderat per Rubén J. Navarri, que és director del festival de música de Llessui Maldaltura. Comparteix projecte amb Aleix Benet al baix, Armand Laplana a la bateria i Pedro Font a la guitarra. Tots militen també en altres projectes musicals, però van trobar temps per crear els temes que, l'any 2021, van aparèixer a l'EP Campos de girasoles. Ja deuen estar preparant el següent, perquè de moment han editat el single Nadie podría hacerlo, que potser faran sonar durant el concert de la Sala Vol.

Amb els Navarri, Gúdar, una formació d'indie pop del Baix Llobregat que combina el rock, el folk i l'experimentació lisèrgica. Obté una barreja especialment lliure i personalíssima que ha plasmat en una pila de discos, començant per Las perras, un EP del 2009, i acabant en Auf!, el disc que la banda va editar el 2018. El concert doble s'acabarà amb un DJ set a càrrec dels Ultra-Local Records DJs, així que la festa està assegurada.

Si voleu veure en directe els Navarri i els Gúdar, no us perdeu el concert que protagonitzen a la Sala Vol, però abans consulteu al seu web tota la informació sobre la cita.

Data de publicació: Dijous, 24 novembre 2022
  • Comparteix