Tornar

L'artista nord-americà retratat amb una mà tapant-se mitja cara

Primavera, més enllà del Fòrum

Els concerts que formen part del cicle Primavera a la Ciutat omplen de música en viu la Sala Apolo i La (2), Razzmatazz, Paral·lel 62, La Nau i Laut.

Sis sales de la ciutat s'han aliat per fer sortir el Primavera Sound fora del recinte estricte del parc del Fòrum on se celebrarà del 29 de maig al 2 de juny, i omplir de música en viu les sales de la ciutat. Totes acullen concerts del Primavera a la Ciutat, una programació extra que porta un gran festival als escenaris barcelonins.

Per gaudir dels concerts del Primavera a la Ciutat cal, d'entrada, que tingueu un abonament de cap de setmana per al Primavera Sound 2024. Un cop el tingueu, ja podreu fer la vostra reserva  mitjançant l'aplicació AccessTicket. Recordeu que, per tal de confirmar la reserva, heu de fer un dipòsit de 10 € que, un cop haureu accedit a la sala (si no hi aneu i no aviseu, els perdeu), es transformen en crèdits que podreu utilitzar a la barra del bar.

Tot començarà el 27 de maig a La [2] de Sala Apolo, on aquell dia podreu gaudir d'actuacions de Abstract Concrete, Tiemei, Maustetytöt i algunes propostes musicals més que s'afegeixen a les que trobareu a La Nau (Rozi Plain i JJUUJJUU, entre altres), a Paral·lel 62 (atenció, a les 22 h toca la banda argentina d'indie-rock Él Mató a Un Policía Motorizado!) i a la Sala Apolo on teniu aquella nit a Cranes, The Chameleons i l’estatunidenc Johnny Jewel (a la foto), que converteix en música l’univers Twin Peaks, entre altres.

A partir d'aquí, una pluja de propostes repartides entre els escenaris esmentats que inclouen des del rock romàntic dels nord-americans The National (29 de maig a Razzmatazz), els Yo La Tengo reinventant versions de temes clàssics (28 de maig, Sala Apolo) o l'emo i el math rock dels també americans American Football (2 de juny, Paral·lel 62).

No us perdeu tampoc el trap i el reggaeton de l'argentina Lara19k (2 de junio, a la sala Laut), ja que els seus temes són avui extremament populars. Entre els nous valors de l'escena catalana, una jove Ariox (27 de maig, a la Sala Apolo), que mostra en escena el seu pop de dormitori.

No oblideu que, a més d'aquestes, hi ha fins a quaranta propostes més, totes igualment interessants, repartides pels escenaris barcelonins. I que tot és un complement del Primavera Sound d'enguany, un festival espectacular que programa en aquesta edició (al parc del Fòrum) grans artistes com Pulp, Lana del Rey o PJ Harvey, per esmentar-ne només alguns.

Si no us voleu perdre un Primavera a la Ciutat que fa sortir la música del recinte del Fòrum i la reparteix per Barcelona, consulteu al web tota la programació.

Data de publicació: Dijous, 23 maig 2024
  • Comparteix