Tornar

Ada Colau a la roda de premsa del 21 de maig
Presenten el Primavera Sound 2022

El Primavera Sound crea una fundació per fer acció social als barris que l’acullen

Els concerts d’enguany es divideixen en diferents sales de Barcelona per tal de reivindicar el paper del teixit cultural de la ciutat.

El festival de música Primavera Sound 2022 ha anunciat que l’edició d’enguany se celebrarà en dos caps de setmana i que comptarà amb la participació de 400 artistes. Els dies en qüestió seran del 2 al 4 de juny i del 9 a l’11 de juny. Durant la setmana també se celebrarà el Primavera a la Ciutat, 150 concerts que tindran lloc en diferents sales de Barcelona, com Apolo, Razzmatazz, Luz de Gas o Sidecar per tal de “reivindicar el seu paper en el teixit cultural”, segons ha dit el codirector del festival, Alfonso Lanza.

Com a novetat, els responsables del festival han anunciat la creació de la Fundació Primavera Sound, una entitat que canalitzarà les accions socials als diferents barris que acullen el festival - Besòs, Maresme i Diagonal Mar, en el cas de Barcelona. Això es tradueix en cursos, tallers i xerrades formatives, en beques pels joves dels barris i en acreditacions de Primavera Pro i abonaments pel teixit social i ciutadà. També es prioritzarà la contractació de residents propers, ja sigui com a personal del festival o com a proveïdors.

El cartell definitiu compta amb la gran majoria d’artistes que hi havia confirmats per l’edició del 2021, que s’ha hagut de cancel·lar. La programació de cada cap de setmana serà diferent, exceptuant alguns caps de cartell, que repetiran. En qualsevol cas, en paraules del mateix Lanza, serà “l’edició més ambiciosa de la història del festival”.

Qui tingui entrades pel festival de 2020 o 2021, les podrà fer servir pel Primavera 2022, escollint el cap de setmana al qual prefereixi assistir o bé adquirint un abonament extra per a tots els dies. També es pot fer la devolució de l’entrada sense problema.

Data de publicació: Dilluns, 24 maig 2021
  • Comparteix