Tornar

Il·lustració d'una científica entre dos cervells.

Què tenim al cap?

Un joc de pistes per a tota la família per descobrir com funciona el cervell humà.

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) acull l’exposició Cervell(s), un espai per endinsar-se en un dels objectes més enigmàtics del nostre entorn. Per a moltes personalitats científiques, és més complex que el mateix univers. El 10 de desembre, per conèixer una mica més sobre el camp, podreu participar de manera guiada al joc de pistes Què hi tens dins del cap?, una activitat participativa per a tota la família on us qüestionareu com funciona el cervell humà i coneixereu la situació actual de la recerca en neurociència. 

Durant la visita guiada, amb l’ajuda d’un plànol de l’espai, us aturareu per tal de jugar a jocs en grup, resoldre enigmes i aprendre secrets sobre l’òrgan. És únic el cervell humà? És important la seva mida? Pot existir una ment sense cos? Totes aquestes preguntes les podreu resoldre durant la visita amb l’ajut de l’equip mediador del CCCB que us conduirà per l’exposició. Per altra banda, en el cas de voler participar-hi de forma lliure, podreu demanar a taquilles el material per participar en el joc de forma autònoma. 

L’activitat és perfecta perquè les famílies i la canalla aprengueu detalls sobre què teniu dins del cap d’una manera lúdica i divertida. Els jocs que es duran a terme són recomanats per a infants dels 6 als 12 anys. Més informació en aquest enllaç.

Data de publicació: Dimarts, 06 Desembre 2022
  • Comparteix