Tornar

La mostra s'anuncia amb una peça amb el títol de l'exposició i el nom de l'artista gravats sobre fusta

Realitats transfigurades a Bombon Projects

La galeria del carrer de Trafalgar acull la nova exposició individual d'un artista multidisciplinari que s'ha erigit en narrador contemporani.

Amb el títol de Chuletas, la galeria Bombon Projects acull fins al 6 de maig una nova exposició individual dedicada a l'artista Josep Maynou, creador d'unes obres en les quals sovint transforma i atorga noves lectures a objectes quotidians.

Josep Maynou és un barceloní nascut l'any 1980 que es va formar en Belles Arts a la Universitat de Barcelona, però també a Londres i a Porto. És un artista amb un enfocament multidisciplinari que el col·loca més enllà dels formats artístics contemporanis. Convertit en una mena de narrador contemporani, moltes vegades ha situat les seves creacions en espais poc usuals, com ara espais abandonats, botigues de reparació de televisors o apartaments privats.

A més, l'artista ha fet servir en ocasions diverses elements comuns de la decoració d'una llar, com ara catifes o làmpades, per a crear les seves obres. Aquest 2022 passat, en una gran exposició individual al Centro Párraga de Múrcia, va presentar Point of Light Papitu que, pareu atenció, comissariava el curador del sector Parcours de la fira Art Basel, Samuel Leuenberger.

L'artista, que treballa entre Barcelona i París, crea unes narracions multidisciplinàries del nostre temps que prenen la forma d'instal·lacions o les esmentades catifes, làmpades i pòsters que acaben per formar part de la decoració i l'escenari de les performances que fa.

En aquella mostra ja es van veure peces de fusta gravada amb missatges diversos, com la que serveix d'anunci a aquesta mostra (a la imatge), en la qual Maynou donarà a conèixer les noves creacions que ha produït.

Si voleu veure les obres més noves de Josep Maynou, veniu a Bombon Projects, però abans consulteu al web tota la informació sobre l'exposició.

Data de publicació: Dijous, 16 març 2023
  • Comparteix