Tornar

Espectacle de pallassos al carrer

Sant Martí de Circ

Segona edició del festival de circ de petit format al barri del Besòs i el Maresme de Barcelona ​

El barri del Besòs i el Maresme torna a acollir el Sant Martí de Circ, un festival que es consolida amb la seva segona edició. La mostra manté el seu petit format amb un total de quatre espectacles, un espectacle itinerant i un cabaret. S’amplien els tallers de circ, que iniciaran la programació els dos dies, tant dissabte com diumenge, perquè els més petits puguin conèixer diferents disciplines de circ com els malabars o l’equilibrisme.

Sant Martí de Circ acull una programació per a totes les edats, que recull les diferents línies artístiques del circ que es fa actualment. En la majoria dels casos es tracta d’artistes joves, com les companyies catalanes Hotel Iocandi o Vöel, i d’altres de l’Estat espanyol com ara Faltan 7 i Irene de Paz, però el festival també ha programat artistes de llarga trajectòria, com Los Barlou, Guga i Silvia i Ramiro Vergaz.

El festival és una iniciativa de l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC), situada a La Central del Circ al Parc del Fòrum. L’APCC és l’encarregada de gestionar aquesta fàbrica de creació dedicada al circ.

Trobareu més informació en aquest enllaç.

Data de publicació: Dimarts, 03 juliol 2018
  • Comparteix