Tornar

Palau de La Virreina

Subvencions per a la realització de projectes d’experimentació i innovació

S’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a inversions en tecnologies de la informació i comunicació per a la realització de projectes d’experimentació i innovació a la ciutat de Barcelona de l’any 2019

S’obre la Convocatòria per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a inversions en tecnologies de la informació i comunicació per a la realització de projectes d’experimentació i innovació a la ciutat de Barcelona de l’any 2019.

Amb aquesta convocatòria l’ICUB vol donar suport i impulsar la realització de projectes de caire experimental i innovador que explorin nous llenguatges i metodologies a l’entorn de les propostes culturals i la creativitat digital que requereixin d’una inversió en tecnologies de la informació i comunicació.

Mitjançant aquesta convocatòria de subvencions es tindran en consideració projectes relacionats amb els àmbits de nous media, la realitat virtual, augmentada i mixta, i les tecnologies per a l’aprenentatge.

Aquesta convocatòria està adreçada a persones físiques donades d’alta de l’IAE o persones jurídiques legalment constituïdes, dels àmbits de la cultura, la creativitat i la innovació que tinguin la seu social o que desenvolupin la seva activitat a la ciutat de Barcelona i que les seves activitats estiguin  relacionades amb els àmbits temàtics assenyalats  a la convocatòria.

Els sol·licitants hauran de ser professionals, empreses, associacions, espais de co-working, universitats o fundacions de caràcter públic o privat i complir els requisits següents:

a) Que tinguin seu social o delegació al terme municipal de Barcelona, o que desenvolupin les seves activitats a la ciutat de Barcelona.

b) Que, d'acord amb els seus estatuts o normes reguladores, tinguin objectius i finalitats coincidents amb l'objecte i finalitats d'aquestes subvencions i als quals es presentin.

c) Que es trobin al corrent de pagament amb l'Agència Tributaria, la Seguretat Social, ni l’Ajuntament de Barcelona ni amb cap dels seus ens adscrits o vinculat.

d) Estar al corrent de les obligacions de reintegrament de subvencions atorgades per l'Ajuntament de Barcelona.

e) Que no hagin incorregut en falses declaracions en facilitar la informació exigida per poder participar en la convocatòria.

Aquesta convocatòria de subvencions donarà suport a projectes amb voluntat d’experimentació i innovació amb la ciutadania com eix principal d’acció. L’acció d’aquesta convocatòria és centra en els següents àmbits temàtics:

 - La realització de projectes Nous Media (New Media).

 - La realització de projectes de Realitat Virtual, Augmentada i Mixta,

 - La realització de projectes que treballin Tecnologies per a l’aprenentatge.

Podeu descarregar les bases i la convocatòria, així com els formularis de sol·licitud, en aquest enllaç.

El període de presentació de sol·licituds de la convocatòria del 2019 està comprès entre els dies 4 de juliol i el 6 de setembre de 2019.

Data de publicació de la convocatòria: Dimecres, 3 de juliol de 2019

 

FORMA DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS

Per als subjectes obligats de l’article 14 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, és obligatori emplenar i presentar la sol·licitud a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, seguint les instruccions indicades en aquest portal de tràmits.

Excepte les persones físiques, la resta de subjectes tenen obligació de presentar la sol·licitud telemàticament.

En el cas excepcional de presentació presencial, els documents es podran presentar a qualsevol de les oficines de registre general dels districtes, gerències o instituts.

Per més informació podreu posar-vos en contacte amb l’ICUB a través d’aquest correu: subvencions_icub@bcn.cat

Data de publicació: Dijous, 04 juliol 2019
 • Comparteix
 • Deixa el teu comentari
 • Tots els comentaris

Envia'ns un comentari i comparteix la teva experiència d'aquest esdeveniment. Si tens algun dubte o suggeriment pots fer clic en aquest enllaç.

* El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament

Filtered HTML

 • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
 • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
 • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

 • No HTML tags allowed.
 • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
 • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Comentaris

 • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
 • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
 • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per validar que vostè és un visitant humà i preveure spam.