Tornar

Dues màscares dibuixades sobre un fons verd serveixen d'imatge per anunciar el cicle de teatre

El teatre es fa gran a l'Eixample

Una mostra escènica aplega companyies amateurs formades per gent gran. 

Clàssics catalans, teatre napolità, clàssics russos i obres teatrals contemporànies escrites a tocar de casa nostra. Tot ho veureu fins al 31 de maig en una Mostra de teatre de la gent gran de l’Eixample que omple de talent i d'experiència l'escenari de l'equipament veïnal Calàbria 66.

La mostra ens permetrà veure de primera mà les habilitats teatrals d'un seguit d'actors i actrius amateurs que pertanyen a associacions, agrupacions i col·lectius d'equipaments de gent gran del districte de l'Eixample, com l'Espai Gran de Fort Pienc, l'Espai de Gent Gran Transformadors o l'Espai de Gent Gran Sant Antoni, entre altres.

Tot va començar el 26 d'abril passat amb una representació de Gente bien, de Santiago Rusiñol, però continua aquest dimecres, 3 de maig, amb una de les obres més conegudes del napolità Eduardo De Filippo, Dissabte, diumenge i dilluns, a càrrec del Grup de teatre Amunt el teló de l’Espai de Gent Gran Esquerra de l’Eixample.

A partir d'aquí, teniu representacions teatrals de Besos, l'obra de Carles Alberola i Roberto García, a càrrec de l'Espai de Gent Gran de Fort Pienc (10 de maig); d'aquella obra que van popularitzar les T de Teatre amb el títol Homes! (17 de maig); del muntatge del francès Laurent Baffie Toc toc, una comèdia sobre el trastorn obsessivocompulsiu; o de L'inspector, l'obra de Nikolai Gogol que es posa en escena en una versió del dramaturg català Jordi Galcerán.

Si no us voleu perdre una tria de bons textos teatrals duts a escena per unes companyies amateurs, però amb molta experiència, veniu a la Mostra de teatre de la gent gran de l’Eixample, però abans consulteu al web de Calàbria 66 tota la informació sobre les representacions.

Data de publicació: Dilluns, 01 maig 2023
  • Comparteix