Tornar

Moment de l´obra Grease al Teatre Tívoli

Un amor imparable

El 14 de febrer de 1972 s'estrenava Grease a Broadway.  El Teatre Tívoli celebra ara el cinquantè aniversari de la seva estrena.

Un amor imparable, una història que forma part del patrimoni cultural de diverses generacions. Després de la seva estrena a Madrid, el musical Grease s'estrena al Teatre Tívoli de la capital catalana, on Danny i Sandy (Quique González i Lucia Peman) i un repartiment de més de 30 actors, cantants i ballarins posaran dempeus el públic en cada funció.

El Eden Theatre de Nova York va ser l'immillorable escenari en què es va estrenar Grease el 1972. Va ser arran del debut a Chicago, un any abans, que els productors Kenneth Waissman i Maxine Fox van veure'n el potencial i van demanar als autors, Jim Jacobs i Warren Casey, que reescriguessin el guió per estrenar-lo a Nova York. Aquests van afegir nous números musicals, com l'emblemàtic Summer Nights. Passant per quatre teatres i amb més de 3.300 funcions, Grease va desbancar El violinista en el tejado i es va convertir, en el seu moment, en l'obra de més permanència en la història de Broadway.

Per aquells teatres van passar Dannys tan famosos com Patrick Swayze, Richard Gere o John Travolta. El 1978, va fer el salt a la gran pantalla comptant amb el mateix Travolta i Olivia Newton-John. La llegendària pel·lícula va presentar nous números musicals que es van incorporar més tard a la versió teatral, com Hopelessly Devoted to You.

La història és molt coneguda: un amor d'estiu s'acaba quan els dos joves se separen. Però en començar el curs a l'Institut Rydell es retrobaran de nou. Danny és un gamberro, i s'ha cultivat una imatge que no és precisament la que ha mostrat a Sandy durant les vacances. Quan la jove s'adona de com és realment, decideix deixar-ho. Però, decidit a recuperar el seu amor, Danny comença a canviar. Fer exercici i tenir una actitud més mesurada són el primer pas.

Les entrades per a aquest espectacle poden adquirir-se des de aquest enllaç.

Data de publicació: Dimecres, 30 novembre 2022
  • Comparteix