Tornar

Àgata Roca i Pere Arquillué a 53 diumenges

Retrat de les petites misèries quotidianes

Torna al Romea 53 diumenges, comèdia escrita i dirigida per Cesc Gay, amb Pere Arquillué, Cristina Plazas, Àgata Roca i Lluís Villanueva.

Després d'haver-hi fet ja temporada el 2020 i haver anat de gira, el Teatre Romea obre les portes de nou a 53 diumenges, la segona comèdia que ha escrit per als escenaris Cesc Gay després de l'èxit Els veïns de dalt i que també dirigeix. S'estarà a l'espai del carrer de l'Hospital del 28 de desembre al 20 de febrer, amb bolo per acompanyar les campanades d'entrada al nou any el 31 de desembre, i funció accessible el 15 de gener.

Pere Arquillué, Cristina Plazas, Lluís Villanueva i Àgata Roca són els quatre intèrprets de 53 diumenges, amb escenografia d’Alejandro Andújar, vestuari d’Anna Güell i il·luminació de Carlos Lucena. S'hi explica la història de tres germans que es troben per sopar i parlar del pare, ja que consideren que no pot seguir vivint sol: es fa gran, s'oblida de les coses, de vegades es perd, i últimament ha agafat el mal costum d'ensenyar el penis a la veïna. El germà petit és un actor amb poca sort que té sobre la taula fer el paper de tomàquet en un anunci de gaspatxo. La gran és una professora erudita, i el mitjà viu sense fer res i mantingut per la dona (el quart personatge a l'escenari) i el sogre. D'entrada la vetllada ha de ser agradable, però la raó més insignificant, una frase aparentment inofensiva, fa saltar l'espurna i comença una discussió que s'allarga setmanes. 53 diumenges es nodreix d'un humor popular per retratar les relacions familiars, especialment entre germans, i petites misèries quotidianes en les quals molts espectadors es poden veure reflectits.

Per a més informació i entrades, cliqueu a l'enllaç.

Data de publicació: Dimarts, 21 Desembre 2021
  • Comparteix